Hublot reinventeaza meseria de orologier cu Big Bang Unico GMT

Sambata, 18 Februarie 2017, ora 00:00
3432 citiri
Hublot reinventeaza meseria de orologier cu Big Bang Unico GMT
Foto: Luxatic

Big Bang Unico, noul ceas lansat de Hublot, readuce pe firmament meseria de orologier, folosind noi tehnologii de ultima ora, care pun in valoare accesoriul masculin creat de casa elvetiana.

Artificiile modern introduse in ceasul Hublot nu stirbesc cu nimic farmecul acestuia, ci din contra se dovedesc si mai atractive, in special pentru gentlemanii care schimba constant fusul orar, anunta Luxatic.

Functia GMT a ceasului Big Bang Unico este o noutate dezvoltata si patentata de echipa de cercetare si dezvoltare din cadrul companiei, ceasul reusind sa faca trecerea automata la un nou fus orar, ceea ce reprezinta o adevarata supriza pentru iubitorii ceasurilor de lux.

Artificiul tehnic este de asteptat sa fie utilizat in viitor si de alte companii din domeniu, pana atunci, Big Bang Unico laudandu-se cu cea mai accesibila functie GMT introdusa pe vreun ceas.

Accesoriul are o carcasa din titaniu sau ceramica in culori mate ce dau o nota eleganta acestui ceas cu caracteristici de stil urban-sport.

De altfel, ceasul rezista la scufundari pana la 100 de metri adancime gratie capacelor duble din safir.

Mecanismul interior este un 1251 UNICO, cu 28.800 vibratii pe ora, rezerva de energie fiind garantata pentru 3 zile.

Cadranul este decorat in albastru si antracit gri sau in combinatia negru intens cu albastru, in functie de tipul carcasei.

Accesoriul este completat de o bratara din fibra de carbon sau cauciuc, in functie de preferintele tale.

#fashion, #ceas Hublot Big Bang Unico, #ceasuri lux, #accesorii masculine , #Fashion