Fashion Film&Photo Festival debuteaza la Iasi

Miercuri, 09 Octombrie 2013, ora 10:15
1316 citiri
Fashion Film&Photo Festival debuteaza la Iasi

Fashion Film&Photo Festival, este un festival care aduce in prim plan industria modei romanesti si cuprinde o serie de manifestari dedicate filmului si fotografiei - doua arte care sunt in stransa legatura cu moda.

Fashion Film&Photo Festival are loc in perioada 16 octombrie si 20 noiembrie si este organizat la Iasi, Bucuresti si Cluj Napoca, trei dintre orasele importante ale Romaniei in care si moda a cunoscut perioada postdecembrista. Aici s-au lansat designeri, s-au pus bazele unor case de moda care in timp au devenit branduri de succes la nivel national si international, succes de care se bucura si in prezent, sau organizat evenimente de profil.

Aflat la prima editie, Fashion Film&Photo Festival debuteaza la Iasi iar primele activitati din cadrul festivalului au loc in perioada 16-20 octombrie, perioada in care au loc si Sarbatorile Iasului.

"Evenimentul este dedicat pasionatilor de moda, fotografie si film. Deschidem la Iasi festivalul cu o premiera pentru ieseni, despre care vom da detalii in urmatoarele zile. Avem pregatite numeroase activitati pentru publicul larg, in toate cele trei orase - prezentari de moda, expozitii de fotografie, proiectii video si de film, workshop-uri pe fotografie si moda. Vor fi organizate si sedinte foto cu public in locuri atipice", a declarat Florin Stoica, organizator Fashion Film&Photo Festival.

In prima zi de festival, pe data de 16 octombrie, designerii romani isi vor prezenta cele mai noi colectii pe podiumul amenajat la Iasi. Mai multe informatii despre eveniment sunt disponibile la https://www.facebook.com/fashionfilmphoto

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Fashion Film Photo Festival, #festival moda Iasi, #festivaluri moda Romania, #festival moda Zilele Iasului , #Fashion