Faberge Visionnaire Double Timezone, o bijuterie de ceas pentru un barbat elegant

Sambata, 20 August 2016, ora 00:00
3426 citiri
Faberge Visionnaire Double Timezone, o bijuterie de ceas pentru un barbat elegant
Foto: Faberge

De la prima vedere, noul ceas Faberge te va purta cu gandul direct la eleganta luxului rafinat. Visionnaire Double Timezone este o aparitie stilata in lumea orologieriei fine, beneficiind de un design fermecator, imbracat in stralucirea aurului alb sau roz.

Materialele folosite pe langa pretiosul metal sunt titanul, safirul si pielea de aligator, facand din accesoriul masculin o piesa de rezistenta din punct de vedere al elegantei, relateaza Luxatic.

Ceasul este livrat in doua modele, cu carcasa de 43 mm din aur alb de 18 k si titan DLC negru sau din aur roz, la aceeasi puritate, si titan.

Mecanismul automatic Faberge de calibrul 6924 inregistreaza 21.600 de vibratii pe ora, asigurand o rezerva de energie de 50 de ore.

Si mai surprinzatoare este caracteristica antiacvatica a ceasului-bijuterie, acesta rezistand pana la adancimi de 30 de metri, desi e greu de crezut ca vei face scufundari cu un accesoriu atat de pretios la mana.

Cadranul este creat din sticla tratata in nuante inchise si cu un invelis luminiscent, in vreme ce acele ceasului sunt realizate din argint german, cu acelasi tratament luminescent.

Alte nuante includ sticla opalina alba si ace colorate in auriu, iar efectul este la fel de puternic.

Finisajele manuale includ slefuirea anumitor parti din carcasa, ca si a geamurilor de safir care inchid ceasul in invelisul sau antiacvatic, pentru un plus de eleganta stralucitoare data accesoriului masculin.

Aspectul stilat al ceasului Faberge Visionnaire Double Timezone este completat de bratara neagra sau maro din piele de aligator, inchisa cu o catarama realizata din acelasi metal pretios ca si carcasa elegantului accesoriu.

#ceas lux, #ceas elvetian Faberge, #ceas Faberge Visionnaire DTZ, #accesorii masculine , #Fashion