Escale Spin Time, ceasul Louis Vuitton care surprinde spiritul verii

Sambata, 04 Iunie 2016, ora 12:33
3181 citiri
Escale Spin Time, ceasul Louis Vuitton care surprinde spiritul verii
Foto: Watchesbysjx

Louis Vuitton va lansa pe piata vara aceasta ceasul Escale Spin Time, accesoriul care combina caracteristicile ceasurilor Tambour Spin Time GMT, lansat in 2010, si Escale, modelul prezentat in 2014.

Designul este unul care se potriveste la fix cu sezonul in care Escale Spin Time isi face debutul in fata publicului, cu un cadran colorat in nuante vesele si pictat manual cu o grija deosebita de artizani, potrivit Extravaganzi.

Escale Spin time pare o imagine sintetizata a nuantelor verii, cadranul amintind pe alocuri si de modelul valizelor de lux create de designerii casei francize de moda.

Cuburile care inlocuiesc cifrele trecute pe cadran se pot roti, dand la iveala ore inscriptionate in formatul de 24 de ore (8 pentru AM si 20 pentru PM), celelalte doua fatete infatisand diverse steaguri nautice, ca o alta referire la sezonul estival.

Minutarul isi face turul complet indicand ora exacta cu ajutorul unor marcaje albe care dubleaza cadranul principal al ceasului Louis Vuitton.

Carcasa ceasului are 41 mm in diametru si o grosime de doar 11,4 mm, la interior adapostind un mecanism automatic LV77.

Acesta asigura o rezerva de energie pentru 42 de ore, iar ceasul rezista la apa pana la o adancime de 30 de metri.

Ceasul poate fi comandat in variante cu carcasa de aur de 18 karate sau din titan, fiind accesorizat in ambele cazuri cu o bratara din piele de aligator.

Pretul accesoriului Louis Vuitton dedicat verii 2016 porneste de la 52.000 dolari si poate ajunge pana la 71.500 de dolari.

#ceas Luois Vuitton, #ceas vara 2016, #ceas lux, #ceas Escale Spin Time , #Fashion