Descopera noi tendinte cu StylishCircle

Vineri, 19 Februarie 2016, ora 17:51
1291 citiri
Descopera noi tendinte cu StylishCircle

Pantofi, posete, rochii si accesorii frumoase - le vrem pe toate, nu? Din fericire in ziua de astazi le gasim pe toate la un click (sau poate doua) distante.

Shopping-ul online devine din ce in ce mai popular in ziua de astazi, datorita faptul ca adesea avem acces mai usor la internet decat la mall-ul din cartier, dar si datorita lansarii unor portaluri de fashion care se comporta ca niste mall-uri virtuale.

Unul dintre aceste portale este StylishCircle. Mai mult decat un site de cumparaturi, pe StylishCircle.com pasionatii si pasionatele de moda si cumparaturi pot urmari si discuta despre ultimele tendinte, isi pot face unii altora recomandari si isi pot exprima creativitatea prin colaje si stylesnaps - poze cu outfiturile preferate. Mai mult, acestia isi pot impartasi creatiile si pe blogurile personale, nu doar impreuna cu membrii comunitatii.

Acest portal este creatia unei firme timisorene, Infobest, companie specializata in livrarea de produse software, care a vazut in piata de fashion o buna oportunitate de dezvoltare.

StylishCircle este un portal inca tanar pe piata, lansat in urma cu aproximativ un an, insa datorita succesului pe care l-a avut, tocmai ce a lansat un portal nou-nout pentru piata vorbitoare de limba germana! Pe langa meniul in limba germana, pe stylishcircle.de puteti gasi si produse de la branduri de origine germana, austriaca sau elvetiana.

Produsele de pe site sunt cat se poate de diverse, incercand sa acopere toate nevoile unui public interesat de domeniul de moda si frumusete. Veti gasi aici toate tipurile de imbracaminte, dar si pantofi, genti (de mana sau de voiaj), accesorii de iarna, bijuterii, produse cosmetice si de ingrijire personala.

De asemenea, produsele apartin de diferite branduri, dand vizitatorului sansa de a viziona produse adaptate bugetului si dorintelor sale. Daca va ganditi deja ca va fi greu sa alegeti dintre atatea produse, stati linistiti, site-ul va ofera numeroase optiuni de filtrare a produselor, inclusiv dupa stil!

Pe stylishcircle.de veti gasi bineinteles acelasi mediu interactiv de pe site-ul international: utilizatorii pot crea colaje, pot posta stylesnaps, se pot urmari unul pe celalalt, pot salva produsele preferate si, nu in ultimul rand, pot acumula puncte pentru vouchere!

Fiecare actiune este recompensata printr-un anumit numar de puncte iar utilizatorii pot, in functie de numarul de puncte pe care l-au acumulat, sa "deblocheze" vouchere pentru cumparaturi. Ce mod mai bun de a castiga ceva?

Pe cand si un StylishCircle pentru piata romaneasca?! Un astfel de portal este in plan, deci putem spera ca in curand!

#StylishCircle fashion, #StylishCircle cumparaturi , #Fashion