Cum influenteaza arhitectura si arta bijuteriile contemporane

Sambata, 05 Decembrie 2015, ora 00:00
2043 citiri
Cum influenteaza arhitectura si arta bijuteriile contemporane
Foto: Preciosa

In inima Bohemiei, maestri cehi care stapanesc arta cristalelor si metalelor pretioase si-au imaginat o colectie rafinata de bijuterii, institulata Crystal Gothic.

Inspirati de castelele si de bisericile din Praga, acestia au reinterperatat vitraliile, rozetele si elementele specifice arhitecturii gotice in bijuterii contemporane cu o simbolistica aparte.

Imbinand traditia cu modernitatea, colectia Preciosa "Crystal Gothic" transmite forta, mister si eleganta.

Disponibila in Romania pe www.mazza.ro, aceasta se adreseaza unei femei care indrazneste prin aparitiile ei sofisticate sa intrige imaginatia si sa subjuge privirea.

Colierele, pandantivele si cerceii Grandeur, Rosette, Lan si Starry Sky impresioneaza prin aspectul masiv si dantelaria metalelor, ornate cu cristale mici si stralucitoare! Natura a inspirat mereu maestrii bijutieri sa creeze bijuterii cu forme organice si vegetale. Florissa, Crystal Rose, Crystal Bud si Romantic Gem reinterpreteaza liniile armonioase ale frunzelor si florilor intr-o feerie glaciala.

Fresh style aduce o nota moderna prin pandantive si inele cu forme geometrice, tridimensionale, ce mixeaza metalelele si cristalele colorate.

Noutatea exclusiva a noii colectii Preciosa sunt insa colierele si bratarile Scarlette, ce capteaza intr-un invelis sub forma de plasa, cristale mici si transparente cu o stralucire scanteietoare!

De-a lungul timpului, cristalul a fost considerat "expresiea" onoarei si spiritului nobil, transparenta naturala fenomenul de reflexie a luminii avand un efect hipnotizant asupra privitorului.

Cand spui Bohemia, spui cristal! In aceasta regiune a Cehiei s-a nascut cristalul pur si veritabil care continua sa se fabrice si azi continuand o traditie de sute de ani, luand forme neasteptate: de la obiecte functionale sau de decor, pana la bijuterii stralucitoare!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#bijuterii contemporane, #bijuteriiPreciosa , #Fashion