Culorile anului 2015: Poarta marsala, alb-negru si pastel

Sambata, 10 Ianuarie 2015, ora 00:00
10674 citiri
Culorile anului 2015: Poarta marsala, alb-negru si pastel
Foto: Marsala

Marsala este cuvantul pe care il vei auzi cel mai des anul acesta. Aceasta este culoarea anului 2015, alaturi de roz pal, verde mint, galben, albastru celeste si lavanda.

O definitie a culorii "marsala" din sistemul Pantone ar fi "culoarea vinului sicilian si a pamantului, un ton unisex, cordial dar cu stil si foarte atractiv ".

La un eveniment in luna decembrie Rihanna deja ne-a facut o idee despre cum putem purta aceasta culoare.

Se poarta '70 in 2015

Pentru a tine pasul cu moda in 2015 trebuie sa ne inspiram in ani '70 urmand semnele de identitate ale acestei perioade. Un must have sunt pantalonii palazzo (evazati) in culori neutre si neaparat cu talie inalta.

De asemenea, clasicele culori alb si negru sunt mai in voga ca niciodata primavara aceasta. O nota importanta, insa, este ca aceste culori nu trebuie combinate cu alte culori ci folosite impreuna sau doar separat.

Un accesoriu surprinzator anul acesta este coarda in locul clasicei curele, propus de Isabel Marant si preluat de toate casele de moda.

Nu renuntam la pastel

Ca o reminiscenta a anului trecut, culorile pastelate domina in paleta de culori SS/2015. Poti purta in continuare roz pal, verde mint, galben, albastru celeste si lavanda, sunt tonuri delicate, elegante si feminine.

Imprimeurile florale prezente in fiecare primavara nu fac o exceptie din garderoba noastra nici in acest an, doar ca ele se modifica putin, fiind mult mai voluminoase. Iata o solutie pentru a te trezi la viata dupa lunile de iarna in care nu ne-am putut bucura prea mult de razele de soare.

Te invit sa arunci o privire peste tendintele noului an, adoptate deja de marile case de moda:

Un weekend colorat iti doresc!

Gabriela Stanescu, Personal Shopper

#Marsala culoarea anului, #culoarea anului 2015, #culori 2015 , #Fashion