Classic Sonata, ceasul in editie limitata care iti starneste pofta de viata in fiecare zi

Sambata, 15 Octombrie 2016, ora 00:00
4071 citiri
Classic Sonata, ceasul in editie limitata care iti starneste pofta de viata in fiecare zi
Foto: Ulysse Nardin

Orologierii casei Ulysse Nardin au pregatit o adevarata surpriza pentru iubitorii accesoriilor de lux. Editia limitata Classic Sonata se remarca prin designul pragmatic dat ceasului elegant, dar si prin finetea acestei piese de lux.

Classic Sonata se remarca in primul rand prin aerul proaspat degajat de cadranul cu nuante bleu ca de gheata, dar in spatele elegantei emanate de acest accesoriu masculine se ascund si alte detalii care ii sporesc valoarea, anunta portalul Luxatic.

Spre bucuria iubitorilor de accesorii de lux, 99 de ceasuri Classic Sonata vor fi lansate de Ulysse Nardin in cadrul editiei limitate din aceasta iarna.

Eleganta bijuterie se dovedeste un accesoriu util, functia dual-time fiind dublata de cea de ceas cu alarma, sunetul clopotelor de catedrala fiind gata sa te remonteze in fiecare dimineata.

Foto: Ulysse Nardin

Cadranul ceasului Classic Sonata este impartit in alte trei subcadrane distincte, care reflecta principalele functii si complicatii ale accesoriului: cea de dual time, setarea on/off pentru alarma si alarma propriu-zisa. La acestea se adauga functia de calendar, marcata intr-un compartiment distinct al cadranului.

Sonata este animat de un mecanism UN-67, care ii ofera o rezerva de energie de 42 de ore. "Inima" ceasului este bine adapostita in carcasa de otel de 44 mm, dublata de o rama de titan.

Complicatiile adaugate accesoriului masculin fac din ceasul Ulysse Nardin un element indispensabil pentru un calator aflat mai tot timpul pe drumuri, iar pretul de 28.000 de dolari completeaza nota de exclusivitate data de seria limitata la doar 99 de unitati.

Foto: Luxatic

#ceas lux, #ceas editie limitata, #colectie Classic Ulysse Nardin, #ceas Classic Sonata , #Fashion