Ce purtam primavara aceasta la birou

Sambata, 10 Martie 2012, ora 00:00
3770 citiri
Ce purtam primavara aceasta la birou
Ce se poarta anul acesta la birou

Tendintele pentru moda office din aceasta primavara includ pantaloni slim cu jachete asimetrice, trenciul clasic sau fustele stilou. In plus rochiile asimetrice si gentile incapatoare sunt foarte potrivite pentru acest sezon, a declarat creatoarea de moda Adelina Ivan.

"Cum ma imbrac azi?" este intrebarea pe care si-o adreseaza in fiecare dimineata orice femeie. Iar raspunsul este cu atat mai dificil in cazul in care esti o femeie de afaceri cu un ritm de viata foarte alert.

"Pantalonii slim cu print si jachetele asimetrice scurte sunt foarte potrivite pentru o tinuta de birou si respecta tendintele din acest sezon. La fel si rochiile asimetrice si gentile mari, incapatoare", a declarat Ivan.

Pentru sezonul primavara-vara 2012, creatoarea recomanda culorile puternice: galben, verde lime sau bleu ciel.

Pentru a-ti simplifica munca, Business24 a ales cateva obiecte vestimentare la moda in primavara acestui an, care se potrivesc oricarei tinute.

Trenciul clasic

Un trenci clasic, intr-o culoare neutra, cum ar fi crem sau negru, se potriveste perfect atat unei perechi de jeansi skinny, cat si unei fuste office. In aceasta primavara se poarta modelele masculine, cu gulere severe, insa un cordon strans pe talie ii va da o nota senzuala.

"Sfatul meu pentru femeile de afaceri este sa investeasca in piese clasice ca design, din materiale naturale, de calitate", mai spune Ivan.

Fusta stilou

O fusta simpla, neagra, sub forma de stilou se va potrivi perfect cu orice tip de camasa, sacou sau pantofi cu toc inalt. De asemenea, la o astfel de tinuta vei putea potrivi cu usurinta orice tip de bijuterie.

Rochia petrecuta

Asa-numita "wrap dress" a reusit sa se pastreze la moda in ultimii 40 de ani, ajutand femeile sa arate elegant, senzual, dar si profesionist.

Blazerul, un must-have

Un blazer poate fi purtat cu aproape orice tip de camasa, bluza sau, de ce nu, tricou. Daca alegi o culoare neutra, vei gasi o salvare in acest articol vestimentar in orice fel de situatie.

Pantofi platforma

Pantofii tip platforma sunt perfecti pentru zilele aglomerate in care trebuie sa alergi intre mai multe intalniri. Acestia pot fi la fel de eleganti si femini ca si pantofii cu toc cui, insa cu siguranta ca nu iti vei simti picioarele la fel de obosite seara.

#moda office femei, #tendinte office, #moda primavara 2012, #sfaturi moda office , #Fashion