Ce geanta porti la un cocktail party? Vezi sfaturile Gucci

Sambata, 03 Martie 2012, ora 00:00
5065 citiri
Ce geanta porti la un cocktail party? Vezi sfaturile Gucci

Geanta plic este un accesoriu absolut obligatoriu atunci cand pasesti pe covorul rosu, sau te duci la o petrecere de cocktail. De la ea poti construi intreaga tinuta, in armonie perfecta cu personalitatea si eleganta ta.

Cu un accesoriu Gucci, insa, nu ai cum sa gresesti in astfel de momente. Calitatea si prestigiul brandului sunt un "certificat de garantie", care te asigura ca vei avea o tinuta la nivelul oricarui "dress code" impus la aceste petreceri.

"Fiecare femeie de succes isi construieste un stil propriu in ceea ce priveste alegerile vestimentare. Prin urmare, accesoriile intregesc look-ul total si aduc acel element de rafinament si eleganta stilului personal.

Alegerea lor trebuie facuta in functie de stilul propriu, de momentul zilei, de ocazia in care sunt purtate si, nu in ultimul rand, de personalitatea celei care le poarta. Nu orice femeie se simte in largul ei pe o pereche de tocuri ametitoare, dar poate purta cu atitudine niste pantofi comozi.

Alegerea brandului este si ea importanta, pentru ca reflecta afinitatea celei care il poarta fata de valorile sale, imprumutand putin din prestigiul sau", a declarat Ana Bucur, Brand Manager Gucci Romania.

Business24 a selectat pentru tine cateva dintre accesoriile pe care le gasesti in magazinul Gucci din Bucuresti, de la care poti oricand sa iti creezi o tinuta unica, prin care sa ii impresionezi placut pe toti cei prezenti la eveniment.

GEANTA PLIC PIELE, 4.270 lei

GEANTA PLIC PIELE 4.270 lei

GEANTA PIELE SOPARLA, 13.920 lei

GEANTA PIELE SOPARLA, 10.680 lei

GEANTA PIELE SOPARLA, 10.680 lei

GEANTA PIELE CROCODIL, 34.820 lei

GEANTA PLIC PIELE, 5.070 lei

#genti Gucci, #tinuta coktail Gucci, #colectii Gucci Romania , #Fashion