Cavalli a venit in Romania: Vezi noile colectii

Sambata, 15 Decembrie 2012, ora 00:00
1750 citiri
Cavalli a venit in Romania: Vezi noile colectii

Roberto Cavalli a deschis primul sau flagship store din Romania in Bucuresti, oras pe care insusi designerul il considera una dintre cele mai tinere piete de luxury si moda. Aici vei gasi cea mari recenta colectie Cavalli, Cruise 2013, dar si cea de toamna-iarna 2012/2013, parfumuri si cele mai in voga accesorii.

"Am decis sa deschidem un butic in Bucuresti pentru ca acest oras reprezinta una dintre cele mai tinere piete de luxury si moda. Cred ca romancele vor fi niste cliente minunate pentru ca stilul meu este perfect potrivit lor", sustine Roberto Cavalli, intr-un comunicat emis de companie.

Valoarea unei rochii in acest magazin porneste de la 2.000 de lei si ajunge pana la 55.000 de lei, in functie de preferintele tale, explica reprezentantii flagship-ului Cavalli.

Magazinul se intinde pe 150 de metri patrati si este rezultatul a unei investitii de aproximativ 600.000 de euro, pentru interior fiind folosite materiale produse in Italia, special pentru Roberto Cavalli. Astfel, podeaua buticului este acoperita cu pleci mari de cuartit maro inchis amestecat cu praf de cristal, combinatie ce reflecta lumina pe intreg spatiul.

Magazinul Roberto Cavalli din Bucuresti respecta stilul magazinelor Cavalli din Londra, Paris, Madrid, New Delhi, Tokyo si New York.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#magazin Cavalli Romania, #colectii Cavalli Romania, #Cavalli toamna iarna 2012 , #Fashion