Cauti verigheta potrivita? Vezi creatiile Coriolan

Sambata, 18 Februarie 2012, ora 00:00
9496 citiri
Cauti verigheta potrivita? Vezi creatiile Coriolan

Coriolan iti ofera "inelul" care te va lega pe viata de persoana draga. Peste 60.000 de cupluri din Romania ii poarta verighetele, iar colectiile sale sunt expuse magazinele din Bucresti si Iasi.

Modele oferite sunt, insa, pentru toate gusturile, de la cele calsice pana la cele mai avangardiste, spun specialistii de la Coriolan, una dintre primele case de creatie de bijuterii din Romania.

"Noua colectie are un aer cald radiant si este diferita de tot ce am creat pana acum. Finisajele special alese accentueaza splendid eleganta formelor. Impresia de eleganta este rafinata de stralucirea plina de viata a diamantelor si prospetimea culorilor din aur" a precizat Dragos Manzateanu, directorul artistic al Coriolan.

Colectia Exclusive

Sunt realizate din aur alb si roz si cantaresc 18 carate. Pretul pentru o pereche de verighete din aur cu diamante porneste de la 3490 de lei, insa este variabil in functie de marimi.

Modelul poate fi comandat in combinatie de culori, de asemenea si in aur de 18 carate.

Colectia Endless

Realizate din aur roz cu piatra, cele doua verighete cantaresc 14 carate si au o greutate de 7 grame/pereche.

Daca iti doresti un model inedit, dar care sa aiba un pret accesibil, din colectia Endless, poti alege modele cuprinse intre 1200 si 2250 de lei. Timpul de livrare este de doua saptamani.

Colectia Dream

Sunteti romantici si visatori? Atunci colectia Dream este perfecta pentru casnicia voastra.

Pretul unei perechi de verghete din aur alb si galben de 14 carate varieaza intre 1550 de lei si 1950 de lei, in functie de marime.

Comanda o primesti dupa doua saptamani, iar Coriolan iti ofera posibilitatea sa-ti alegi singur culoarea aurului.

Colectia clasic

Povestile voastra nu va avea niciodata un suport mai romantic decat verighetele clasice. Acestea nu-si vor pirede niciodata fameul, spun bijutierii.

Prin urmare, daca te gandesti la o verigheta clasica, poti alege un model din aur galben la 14 carate cu un pret intre 1650 de lei si 2050 de lei.

Colectia Pastel

Combinatii de aur, de modele si de forme, asa arata colectia pastel, care te va duce in fiecare zi cu gandul la o zi insorita de primavara. Culorile de aur alb cu aur roz se intrepatrund intr-o combinatie reusita.

Daca te-am convins sa optezi pentru un model din colectia Pastel, poti alege o combinatie de aur alb cu aur galben si aur roz la un pret care varieaza intre 2.700-3.400 de lei, in functie de marime. Verighetele vor avea intre 14-18 carate.

Iata cum ia nastere o verigheta in "laboratoarele" Coriolan:

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#colectie verighete 2012, #colectie verighete coriolan, #verighete nuntamverighete aur alb, #verighete diamante , #Fashion