Casa Ducessa si-a lansat prima colectie Noblesse

Joi, 08 Decembrie 2011, ora 12:41
1512 citiri
Casa Ducessa si-a lansat prima colectie Noblesse

Iubitorii de moda vintage au raspuns provocarii Casei Ducessa care a prezentat, miercuri seara, prima colectie Noblesse, conceputa ca un omagiu adus divelor considerate "fashion icons" in perioada de aur a Charlestonului, pana la Lady Diana.

Miturile feminine ale epocii interbelice, ale anilor '50 si '60 - Coco Chanel, Greta Garbo, Bette Davis, Shirley Temple, Ava Gardner, Elizabeth Taylor, Audrey Hepburn, Sophia Loren, Grace Kelly, Jackie Kennedy, Marilyn Monroe, precum si Lady Diana - au fost aduse la viata de modele recunoscute de casele de moda din Romania.

Ambasadoarea brandului Ducessa, cantareata Anca Turcasiu, a vorbit despre prima colectie a acestei Case de moda bucurestene, elogiind eleganta vestimentatiei, finetea si coloritul tesaturilor.

"Ducessa exista pentru a defini o femeie sigura, puternica si unica. In colectia Noblesse veti regasi eleganta unei ducese, prin tinute care urmaresc distinctia liniilor clasice, pusa in valoare de calitatea, finetea si coloritul tesaturilor naturale imbogatite de stralucirea cristalelor Swarovski si a pietrelor semipretioase", a spus Anca Turcasiu.

"Ducessa face o incursiune in eleganta vestimentatiei vintage, redefineste sobrietatea si redescopera feminitatea eleganta, scotand in evidenta femeia cu stil", a mai adaugat aceasta.

Colectia, prezentata intr-un cadru elegant si original, la Casa Capsa, i-a incantat pe cei prezenti dar, de departe, vedeta serii a fost "mica ducesa" cu colectia sa de rochite.

La eveniment au participat personalitati ale vietii publice si politice, diplomati si membri ai corpului diplomatic acreditat la Bucuresti, printre care sotia ambasadorului SUA la Bucuresti, dar si Viorel si Oana Lis, creatoarea de moda Liza Panait, Iulia Albu si Iuliana Tudor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Casa Ducessa, #colectie vintage, #colectie Nobless Casa Ducessa , #Fashion