Care sunt motivele pentru a va alege o tinuta de ceremonie de la Filip Cezar?

Marti, 02 Iunie 2015, ora 14:05
2486 citiri
Care sunt motivele pentru a va alege o tinuta de ceremonie de la Filip Cezar?
Foto: www.filipcezar.com/ro/

Filip Cezar nu este o companie mare, dar, ca orice croitorie specializata pe haine realizate la comanda, nici nu trebuie sa fie. Totul a pornit de la visul fondatorului caruia firma ii si poarta numele si a ajuns ca astazi sa fie considerata una dintre cele mai cunoscute firme de acest tip de pe piata romaneasca.

Si, spre deosebire de alte firme specializate pe croitorie, Filip Cezar se adreseaza exclusiv barbatilor pentru care eleganta si bunul gust se afla mereu pe primul loc. Asadar, aici se pot gasi costume pentru ceremonii, camasi pentru ocazii speciale si pantofi, totul pentru ca look-ul celui care poarta aceste tinutele sa inspire masculinitate si perfectiune vestimentara.

Costume de ceremonie de la Filip Cezar

Cei din echipa Filip Cezar stiu ca pentru orice barbat tinuta de ocazii speciale si evenimente este extrem de importanta. Asa ca, acestia le propun clientilor sai o serie de costume compuse din doua piese (sacou si pantaloni) sau modele din trei piese - cu vesta inclusa (unele dintre ele avand un frac in locul sacoului obisnuit).

Aceste costume se pot realiza in culori distincte, in functie de gusturile fiecarui client si fac parte din colectii diferite (tomna-iarna, primavara-vara), fiind confectionate din cele mai bune materiale, precum lana sau combinatii in proportii variabile de lana si matase.

Marele avantaj cand vorbim despre costume ceremonie Filip Cezar realizate la comanda este faptul ca acestea pot fi personalizate pentru fiecare in parte. Cu alte cuvinte, pentru orice client se face totul pe masura si in cel mai scurt timp (de regula 20 de zile), acesta va avea la dispozitie costumul dorit.

Importanta pantofi de ceremonie asortati

Cum puteti personaliza mai bine o tinuta eleganta, decat alegand la un eveniment special o pereche potrivita de pantofi ceremonie? Poate ca doamnele si domnisoarele stiu acest aspect mai bine, dar si pentru barbati lucrurile functioneaza exact la fel. Asadar, o pereche de pantofi bine aleasa, potrivita cu tinuta purtata, va reusi sa atraga atentia asupra dumneavoastra si va va pune intr-o lumina foarte favorabila.

Alegerea pantofilor de calitate denota spirit practic si eleganta specific masculina, asa ca este bine sa fiti atent la aceste lucruri. Iar daca apelati la Filip Cezar si pentru acest aspect foarte important, variantele propuse de consilierii atelierului sunt suficiente pentru a va pune in avantaj.

Nu toate modelele sunt negre cu design-uri clasice (desi majoritatea se potrivesc acestei descrieri), asa ca pantofii vor putea fi asortati cu o varietate de costume de ceremonie, potrivindu-se astfel personalitatii posesorului.

Si, nu in ultimul rand, camasile de ceremonie

Nicio tinuta nu este completa daca nu este insotita si de o camasa pe masura costumului si a pantofilor la comanda. Pentru a completa look-ul clientilor sai, atelierul Filip Cezar ofera solutiile perfecte sub forma camasilor pentru ceremonii. Confectionate pe masurile celui care le comanda, acestea sunt realizate din cele mai bune materiale naturale, precum bumbacul egiptean.

Desi modelele realizate pentru acest tip de evenimente se regasesc pe alb, conferind o tenta clasica tinutelor, exista o mare varietate de modele in portofoliul Filip Cezar, oferind astfel cele mai bune alternative de pe piata.

Gasiti mai multe tinute cu personalitate aici.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#costum ceremonie Filip Cezar, #costum comanda, #costum barbatesc ceremonie , #Fashion