Calatorie in timp by Dolce & Gabbana: Valiza muzicala Dolce box

Sambata, 09 Iulie 2016, ora 00:00
4139 citiri
Calatorie in timp by Dolce & Gabbana: Valiza muzicala Dolce box
Foto: Extravaganzi

Iti aduci aminte de muzica si stilul anilor '80, cand etalarea unui casetofon pe umar te inscria direct in curentul rap de atunci?

Dupa cum bine stii, moda are dese ocazii de a se reinventa, iar designerii de la Dolce & Gabbana tocmai iti propun o calatorie in timp cu ajutorul Dolce box, valiza muzicala creata de casa de moda italiana, anunta Extravaganzi.

Ce-i drept, ideea nu este atat de originala pe cat ai crede, Louis Vuitton folosind la inceputul acestui an imaginea unui casetofon clasic pentru a crea o poseta de lux.

De aceasta data insa, Dolce & Gabbana a facut un pas inainte, valiza Dolce box fiind capabila sa redea muzica ta preferata oriunde ai merge.

Da, Dolce box combina calitatile unui bagaj de calatorie cu cele ale unui casetofon clasic si ar trebui sa readuca ceva din imaginea anilor '80 pe strazile din toata lumea odata cu punerea in vanzare a colectiei D&G Primavara 2017.

Bagajul muzical nu a ramas ancorat chiar in deceniul 9 al secolului trecut, asa ca, pe langa potentiometru si boxe, micuta valiza este dotata si cu un port prin care sa iti conectezi smartphone-ul.

Produsul a fost prezentat in cadrul Festivalurilor de Moda de la Londra, New York, Milano si Paris, dar pana acum nu se cunoaste ce pret va purta eticheta afisata in magazinele D&G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#moda anii 80, #genti casetofon, #Dolce Box, #geanta Dolce Gabbana , #Fashion