Branduri retro care se reinventeaza in 2012

Joi, 02 Februarie 2012, ora 08:23
1972 citiri
Branduri retro care se reinventeaza in 2012

Pentru cine s-a saturat de Louis Vuitton sau de dungile rosii si negre de la Gucci, 2012 ar putea fi anul ideal pentru experimentarea produselor altor branduri de lux, cele retro, care se pare ca revin in forta.

Care sunt cinci cele mai importante branduri care se reinventeaza in 2012, dorindu-si sa recastige popularitatea de odinioara, potrivit Business Insider.

1.Courreges

Courreges, simbolul anilor '60 a fost cumparat de doi investitori francezi anul trecut, iar noii proprietari isi doresc sa revigoreze brandul jachetelor de vinil, precum si parfumurile lor, cu scopul de a lansa o linie noua completa.

Noua linie de haine Courreges va fi disponibila online, in cateva saptamani, pe site-ul brandului.

2.Berluti

Compania de pantofi barbatesti Berluti, tocmai si-a lansat prima sa colectie de imbracaminte.

Linia de imbracaminte lansata la Paris Fashion Week a curpins modele de haine pentru barbati cu o varsta intre 25 si 72 de ani, insa hainele vor ajunge in magazin abia in aceasta toamna.

3.Moynat Malletier

Bernard Arnalut, presedintele executiv al Louis Vuitton, a cumparat drepturile de patrimoniu ale Moynat Malletier anul trecut, cu intentia de a reinventa si de a relansa brandul pe piata.

Dupa ce a angajat un nou designer, in persoana lui Ramesh Nair, si a deschis un butic in Paris in decembrie 2011, toata lumea se asteapta ca noua colectie sa apara in 2012.

4.Cacharel

Casa franceza de moda, Cacharel, infiintata in 1958, a fost una din cele mai mari nume din moda si revina in forta cu directori de creatie in persoana unor renumiti designeri chinezi precum Dawei Sun si Ling Liu, care isi vor prezenta viitoarea colectie in primavara lui 2012.

5.Jet Set

Brandul elvetian Jet Set, fondat in 1969, a avut zilele sale de glorie in anii '80, dupa care s-a axat pe nisa hainelor pentru ski, pentru aproape 20 de ani.

In prezent, noul director executiv, Massimo Suppancig a decis sa restructureze marca, astfel in timpul Saptamanii Modei de la Milano, de la inceputul lunii, Jet Set a prezentat o linie vestimentara de lux.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cacharel, #Jet Set, #branduri retro, #Courreges, #relansare branduri haine , #Fashion