Bluzele de dama cu maneci lungi, nelipsite din garderoba ta! La ce sa te astepti?

Marti, 14 Februarie 2017, ora 17:54
1368 citiri
Bluzele de dama cu maneci lungi, nelipsite din garderoba ta! La ce sa te astepti?

Misterioase si suprinzatoare, bluzele de dama cu maneci lungi ofera in fiecare zi, o aparitie inedita.

Evolutia modei in cazul lor a fost intotdeauna spectaculoasa, fiecare nou model lansat pe piata internationala, dar si pe cea autohtona a avut ca principal obiectiv sa contureze intr-un mod original, personalitarea si silueta feminina.

Din bumbac, vascoza, dantela sau imprimeu, bluzele intregesc cu succes orice tinuta si pot fi purtate in orice anotimp cu pantaloni sau fuste, la serviciu, la o plimbare in parc sau chiar la o seara de gala deosebita.

Extrem de versatile, topurile de dama ofera doamnelor si domnosoarelor o imagine seducatoare, trendy. Acestea au simbolizat intotdeauna imaginea elegantei si a rafinamentului.

In plus, datorita usurintei cu care se potrivesc celorlalte componente ale vestimentatiei, ele sunt ingredientul principal pentru o aparitie incantatoare.

In general, confectionarea bluzelor de dama cu maneci lungi este una deosebita, care tine de stilul si maestria designerilor. In cazul acestora, se poate opta pentru un material usor creponat, cu un imprimeu chic, care surpinde diferite motive florale, geometrice, cu dungi sau in zig-zag, dantelat sau brodat.

Topurile de dama sunt purtate in special in anotimpurile de tranzitie, primavara sau toamna, datorita faptului ca au o croiala evazata sau care se muleaza perfect pe corp.

Aparitii spectaculoase de noi modele de bluze de dama in anul 2017

Tendintele de la inceputul acestui an aduc pe piata din Romania modele care de care mai provocatoare, cu o croiala revolutionara.

In 2017, lansarile de moda au adus in prim plan bluzele cu maneci largi, cu o croiala asimetrica.

De asemenea, se pare ca la mare cautare sunt topurile cu guler rotund sau decolteu in V, combinate cu dantela, ori decorate cu strasuri.

Un element inovativ pentru aceste piese vestimentare, strasurile aduc un nou stil in lumea modei, fiind preferate in special de femeile senzuale, care adora extravaganta si luxul. Ele se potrivesc de minune oricarei tinute moderne de seara sau casual.

Totusi, strasurile nu sunt la fel de cautate de catre doamnele care prefera imbracamintea clasica, office si care sa denote sobrietate.

Bluzele de dama din colectia Amy Gee te vor lasa cu gura masca

Un brand italienesc mai putin cunoscut pe piata din Romania, Amy Gee si-a facut deja un renume in lumea modei.

Colectiile sale au ca principal obiectiv sa ilustreze intr-un nod inteligent, personalitatea feminina, sa contureze femeia "la moda", care tine mereu pasul cu cerintele in continua schimbare ale lumii in care traieste.

Bluzele de dama cu maneci lungi din colectiile italienesti Amy Gee sunt moderne, atragatoare si se pliaza perfect femeilor puternice, intreprinzatoare si indraznete.

Topurile confera corpului o silueta de invidiat si nu necesita o ingrijire speciala, deoarece se pot spala foarte usor, la o temperatura de 30-40 de grade.

Daca vrei ca lumea din jurul tau sa zica mereu "wow" la prima ta aparitie intr-o vestimentatie 100% italieneasca, este momentul sa ai in garderoba una din sclipitoarele bluze apartinand colectiei.

#bluza dama maneci lungi , #Fashion