Bijutierul starurilor de la Hollywood si-a lansat colectia in Romania (Galerie foto)

Marti, 25 Octombrie 2011, ora 20:00
3747 citiri
Bijutierul starurilor de la Hollywood si-a lansat colectia in Romania (Galerie foto)

Supranumit si regele bijuteriilor, Gianni Lazzaro, de origine roman a adus la Bucuresti cea mai noua colectie a sa, numita "Back to Nature".

Colectia cuprinde in ansamblul ei un spectru larg de piese: coliere, pandantive, bratari, inele si brose, care pot fi purtate cu usurinta, capatand un aspect practic, dincolo de cel artistic.

"Sunt bijuterii create pentru a fi purtate cu gratie si eleganta. Singura limita este data de factorul practice al bijuteriei. Sunt mii de culori: ale pamantului, ale aerului, ale focului si ale apei", a declarat Gianni Lazzaro.

Liniile colectiei sunt clare, iar bijuteriile reflecta demersul artistului de a imbina maniera clasica de exprimare cu o directiva artistica moderna. Dincolo de motivele florale, celeste si zoomorfe. Legatura cu natura este stabilita si de raritatea pietrelor folosite.

Pentru colectia "Back to nature", bijutierul roman stabilit in Germania a folosit foarte mult alb si rose, precum si o paleta larga de pietre pretioase si diamante: dimante cognac si negre, safire, smaralde, rubine, onix negru, safir roz, quartz fumuriu sau piatra lunii.

Cea mai noua colectie a sa va fi prezentata intr-un vernisaj organizat maine seara, in galeriile Sabion din magazinul Cocor. Dupa vernisaj, bijuteriile artistului vor putea fi cumparate din magazinul Sabion.

Vedeta colectiei este un set format din bratara, colier si cercei, in valoare de 150.000 de euro, care va fi purtat, in cadrul vernisajului, de Andreea Marin Banica, gazda evenimentului. La realizarea acestui set, Gianni Lazzaro a folosit doar pietre pretioase: 652 de diamante incolore si 244 de safire multicolore.

Bijuteriile lui Gianni Lazzaro sunt prezente in cele mai mari expozitii din Laipzig, Basel, Hong Honk si Las Vegas. De asemenea, acestea pot fi gasite in marile metropole ale lumii - Milano, New York, Las Vegas, Viena, Paris, Dubai, Barcelona.

Timp de trei ani, Gianni Lazzaro a creat trofeul festivalului din Baltica pentru celebritati ca Gina Lolobrigida si Nikita Mihalcov. De asemenea, una dintre clientele fidele ale lui Gianni Lazaro este si celebra Sophia Loren.

#bijuterii gianni lazzaro, #colectia back nature gianni lazzaro, #lansare colectia lazzaro, #bijuterii vedete hollywood , #Fashion