Bell & Ross BR03-94 Aero GT, un accesoriu masculin cu design deosebit

Sambata, 01 Iulie 2017, ora 00:00
4847 citiri
Bell & Ross BR03-94 Aero GT, un accesoriu masculin cu design deosebit
Foto: Luxatic

Noul model Bell & Ross are tot ce-i trebuie pentru a fi incadrat in categoria ceasurilor de lux, dar aduce in plus si un aer fresh dat de designul sau deosebit.

Accesoriul este perfect pentru a fi adaugat unei tinute elegante, dar lejere, ceasul fiind dedicat unui bolid ramas inca la stadiul de concept: AeroGT, dupa cum anunta Luxatic.

Ceasul este bazat pe modelul cronografului BR03-94 si are in plus caracteristicile date de stilul skeleton, care te lasa sa admiri intrigantele miscari ale mecanismului automatic din interior.

Designul acestuia este caracterizat de punti transversale care amenitesc foarte bine de sasiul unei masini sport, asa cum este modelul Aero GT.

Culoarea portocalie data cadranului si marginilor curelei fac din acest cronograf un accesoriu estival perfect pentru un gentleman stilat, iar forma patrata a carcasei de 42 mm din otel nu este deloc deranjanta, ba chiar pune si mai bine in evidenta ceasul Bell & Ross.

In plus, ceasul are si avantajul de a rezista la scufundari de pana la 100 metri adancime, ceea ce chiar ii da un aer de accesoriu elegant pentru un aventurier modern.

Editia Aero GT a ceasului BR03-94 este limitata la doar 500 de exemplare puse la vanzare la un pret de 7.900 euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ceasuri scumpe, #fashion, #accesorii masculine, #ceas BR03 94 Aero GT, #ceas Bell Ross , #Fashion