B06 MidnightCarbon: Ceasurile Breitling dedicate marcii Bentley bat de miezul noptii

Sambata, 18 Iunie 2016, ora 00:00
2571 citiri
B06 MidnightCarbon: Ceasurile Breitling dedicate marcii Bentley bat de miezul noptii
Foto: Facebook/Breitling

Orologierii casei Breitling au adaugat colectiei de ceasuri Bentley un superb cronograf in culori inchise, cu finisaje de exceptie: B06 Midnight Carbon.

Cadranul se armonizeaza perfect cu marginile finisate in nuante mate, cu marcajele in alb si rosu, ca si cu logoul Breitling realizat din otel folosit de obicei la fabricarea armelor, potrivit Lux Expose.

B06 are o carcasa de 49 mm din otel negru slefuit cu ajutorul tesaturilor din matase naturala, iar designul marginilor aminteste de grila radiatoarelor Bentley.

Accesoriul este completat de o bratara din piele de aligator sau o clasica bratara sintetica Breitling, cu logoul Bentley inscriptionat pentru a indica apartenenta ceasului la celebra colectie dedicata producatorului auto britanic.

Cronograful are o rezerva de energie de 70 de ore, gratie mecanismului automatic self-winding realizat de orologierii casei Breitling si certificat COSC, miscarile acestuia putand fi admirate prin capacul transparent aplicat pe partea din spate a carcasei.

Productia complexului cronograf adaugat colectiei Bentley este realizata integral in ateliere Breitling, iar orologierii au reluat tema unei complicatii patentate in 1926, cunoscuta si sub numele "cronograf cu 30 de secunde", menita a da o si mai mare acuratete ceasului B06 Midnight Carbon.

Accesoriul, care poate rezista la apa pana la adancimi de 100 de metri, va fi produs intr-o serie limitata de doar 500 de exemplare, au anuntat reprezentantii Breitling.

#ceas colectie Breitling for Bentley, #editie limitata ceas Breitling, #accesorii lux, #cronograf Breitling B06 Midnight Carbon , #Fashion