Ai vazut pandantivul cu diamante si inima mecanica de la Paul Forrest? Auzi cum bate!

Sambata, 19 August 2017, ora 00:00
2887 citiri
Ai vazut pandantivul cu diamante si inima mecanica de la Paul Forrest? Auzi cum bate!
Foto: Bloomberg

Paul Forrest, o noua casa de lux lansata de Paul Forrest Hartzband, foloseste talentul orologierilor de la Fleurier si farmecul bijuteriilor fine pentru a crea o serie de accesorii de lux animate mecanic.

Prima realizare a noului brand este un pandativ in forma de inima cu diamante al carei mecanism interior te va face sa crezi ca te afli in fata unei inimi adevarate, relateaza Bloomberg.

Mecanismul interior al inimii este similar celui regasit in interiorul unui ceas Fleurier, iar arcul acestuia poate fi intors cu ajutorul unei cheite pentru a-i asigura rezerva de energie si pentru a te asigura ca inima mecanica bate.

Mecanismul interior este de tip PF-001, cu o rezerva de energie de 8-10 ore, iar carcasa sa invelita in aur si decorata cu diamante se dovedeste rezistenta pana la adancimi de 50 de metri sub apa.

Pandativul Heart Passion se dovedeste o bijuterie de exceptie, cu aer romantic, perfecta pentru un cadou facut celei dragi, iar bijutierul ofera si o garantie de 2 ani pentru aceasta piesa de exceptie.

Pretul unui pandativ cu inima mecanica variaza intre 19.000 si 45.000 de dolari, in functie de pietrele pretioase selectate pentru a decora inima creata de Paul Forrest. Service-ul pentru mecanism si carcasa este asigurat in atelierele Fleurier, inima mecanica avand nevoie de ingrijire periodica pentru o buna functionare.

#bijuterii mecanice, #accesorii lux, #moda, #pandativ diamante Heart Passion , #Fashion