Adina Buzatu: "Am pozat in haine barbatesti ca sa arat ca femeile sunt sexy si imbracate"

Sambata, 31 Decembrie 2011, ora 00:00
8091 citiri
Adina Buzatu: "Am pozat in haine barbatesti ca sa arat ca femeile sunt sexy si imbracate"
Adina Buzatu

Cel mai cunoscut stilist de tinute masculine, Adina Buzatu, a lansat un calendar 2012 pentru care a pozat in hainele barbatesti din magazinele sale. Care a fost motivul acestei alegeri neobisnuite? Sa arate ca ea este cea care-si reprezinta cel mai bine brandul "Trends by Adina Buzatu", dar si pentru a le sugera femeilor ca nu este nevoie sa se dezbrace pentru a arata sexy.

Pentru calendarul Trends 2011, Adina Buzatu a ales un barbat obisnuit, dupa o preselectie la care au participat 5.000 de candidate. Anul acesta, la sugestia stilistului Razvan Sanda, care a realizat conceptual calendarului, Adina a acceptat provocarea de a fi ea insasi modelul ce apare pe fiecare fila a calendarului.

Rezultatul a fost de mare efect, cu toate ca anul 2012 nici nu a inceput inca.

"Am avut foarte multe cereri din partea doamnelor, chiar si din partea unor nume mari din mediul politic. Acestea isi doresc camasi, costume sau sacouri barbatesti, asematatoare cu cele in care apar eu in calendar", a declarat Adina Buzatu pentru Business 24.

Pentru aceasta nu este o noutate sa poarte o tinuta masculina, jumatate din piesele purtate in timpul sedintei foto facand parte din garderoba sa personala. Noutatea fost sedinta in sine, fiind pentru prima data cand Adina a luat in serios rolul de fotomodel.

"Sedinta a fost istovitoare. Am pozat 13 ore in continuu. Nu stiu si nici nu-mi place sa pozez, insa Marius Baragan, fotograful, m-a ajutat foarte tare", a mai spus Adina.

Un rezultat al aparitiei acestui calendar a fost si faptul ca a demonstrate ca o femeie poate transmite mai mult si poate fi mai sexy imbracata. In niciuna din cele 12 fotografii, Adina nu si-a descheiat niciun nasture in plus, un lucru inedit intr-o lume in care femeile pozeaza imbracate cat mai sumar.

"Eu intotdeauna am sfatuit femeile sa nu se dezbrace prea mult pentru a lasa o umbra de mister", mai spune Adina.

Hainele prezentate in calendar sunt piese spectaculoase pe care barbatii le imbraca in mod real la intalnirile de afaceri, la golf, la teatru, la restaurant sau la dineuri de cinci stele. Adina a fost ajutata sa arate perfect de make-up artistul Mihaela Vasile si de binecunoscutul expert in hair-style Geta Voinea.

#adina buzatu, #trends adina buzatu, #calendar adina buzatu, #magazin adina buzatu, #fashion barbati, #moda barbati , #Fashion