Accesorizeaza-te cu bolidul tau. Noua colectie Mercedes-Benz 2017 iti coloreaza vara

Sambata, 10 Iunie 2017, ora 00:00
3459 citiri
Accesorizeaza-te cu bolidul tau. Noua colectie Mercedes-Benz 2017 iti coloreaza vara

Fanii Mercedes si mai ales posesorii unei masini produse de compania germana au ocazia sa celebreze intrarea in sezonul de vara intr-un mod festiv.

Noua colectie de accesorii Mercedes-Benz da tonul distractiei in aceasta vara, piesele de imbracaminte si alte diverse elemente stilate sunt in masura sa iti dea o imagine noua, perfect asortata cu masina ta.

Mai mult, piesele sunt dedicate ambelor sexe, cu mentiunea ca movul este nuanta dominanta pentru reprezenatantele sexului frumos in aceasta vara. Asa ca, nu trebuie sa te mire daca toate accesoriile feminine sunt concepute astfel incat sa puna in valoarea un alt obiect vestimentar in nuanta de violet cald.

Jacheta neagra pentru femei, in combinatie cu accentele mov, este la mare cautare in aceasta perioada. Alte caracteristici ale jachetei includ captuseala eleganta si calduroasa, precum si gluga detasabila. Multiplele buzunare cu fermoar asigura suficiente solutii de depozitare.

Jacheta se potriveste perfect cu tricoul mov pentru femei, accesorizat cu cristale Swarovski de culoare mov. Pe spate, tricoul este decorat cu o stea Mercedes de aceeasi nuanta.

In acelasi stil este si sapca pentru femei, accesorizata cu cristale Swarovski de culoare mov. Partea de jos a cozorocului este de culoare neagra.

In afara de articolele vestimentare in ton cu culoarea acestui sezon, selectia de accesorii include si o oja de unghii, de culoarea mov, produsa de LCN pentru Mercedes-Benz.

Notele distinctive ale ceasului cronograf sport pentru femei sunt nuantele mov ale cadranului alb si cele 12 cristale Swarovski.

Functionalitatile cronometrului sunt gazduite de carcasa din otel inoxidabil (diametru: 39 mm). Acele ceasului sunt acoperite intr-un material fluorescent Super-LumiNova, iar banda din silicon, de asemenea, este dotata cu elemente mov. Ceasul cronograf, cu o rezistenta la apa de pana la 10 ATM, este prevazut cu un mecanism Swiss Ronda 5030 quartz.

Portofelul casual si geanta de mana pentru femei, ambele mov, sunt create de BREE pentru Mercedes-Benz. O alternativa la fel de trendy este rucsacul din nailon mov, al carui buzunar exterior este prevazut cu un fermoar.

Toate bune pana aici, dar nici domnii nu au fost uitati, colectia Mercedes-Benz 2017 dandu-le sansa sa iasa in evidenta rapid cu ajutorul accesoriilor stilate dedicate lor.

Ceasul pentru barbati cronograf sport este modelul dedicat reprezentantilor sexului tare si are un diametru de 43 mm. Acesta are culoarea neagra, combinata cu detalii galbene, iar carcasa din otel inoxidabil a fost vopsita in negru prin PVD (depunere de vapori fizici). Cadranul si banda din silicon sunt negre, etaland nuante galbene si albe, fluorescente. Acest ceas dispune de cronometru si are o rezistenta la apa de pana la 10 ATM, iar mecanismul sau este Ronda 5030.

Pentru cine prefera un ceas mecanic, selectia de accesorii Mercedes-Benz cuprinde si astfel de modele, dotate cu un mecanism automatic elvetian Eta 2824-2.

Un domn poate selecta si o pereche de ochelari de soare care sa ii confere un aer usor misterios. Astfel, ochelarii de soare creati special pentru soferi au o rama din plastic negru, iar lentilele speciale de culoarea portocalie sunt de la Carl Zeiss. Ochelarii au filtru de categoria 2 si se potrivesc perfect pentru lumina de dimineata si pentru vremea ploioasa.

Gama business de ochelari de soare este caracterizata de rama din metal de culoarea neagra, tip aviator, si lentile confectionate din policarbonat de culoarea gri. Ochelarii au un filtru de categoria 3. Sunt realizati in Italia, iar designul este conceput de Rodenstock pentru Mercedes-Benz.

De asemenea, barbatii au la dispozitie o colectie vestimentara care include diverse modele de jachete sport si tricouri polo, perfect asortate cu imaginea noului E-Class Coupe, automobil lansat in 2017.

#colectie vestimentara Mercedes, #fashion, #accesorii sport Mercedes Benz, #stil casual , #Fashion