3 rochii pe care sa le ai in garderoba ta - reduceri bobomoda.ro

Luni, 06 Februarie 2017, ora 16:58
7473 citiri
3 rochii pe care sa le ai in garderoba ta - reduceri bobomoda.ro

Odata cu finele sezonului de iarna, la bobomoda.ro s-au afisat rapid si reducerile. Acum, orice doamna si domnisoara are ocazia sa adopte tinute de senzatie, pe care sa si le achizitioneze la preturi extrem de avantajoase. Reducerile le permit de asemenea sa se mentina in trend si totodata sa nu investeasca sume prea mari de bani.

Pe langa produsele cosmetice, incaltamintea si accesoriile de la bobomoda.ro, se pare ca modelele de rochii de la bobomoda.ro se afla in topul preferintelor femeilor. Acest lucru se datoreaza faptului ca acestea se afla in trend cu ultimele tendinte impuse de cei mai mari designeri ai lumii.

Astfel, cu ajutorul modelelor de senzatie de la bobomoda.ro, orice femeie va avea ocazia sa straluceasca precum marile celebritati ce pasesc increzatoare pe Covorul Rosu.

Articolele sunt confectionate in asa maniera incat sa redea feminitatea deplina a oricarei femei si sa evidenteze armonios rafinamentul.

TOP 5 modele de rochii de la bobomoda.ro ce fac senzatie

In cadrul magazinului online bobomoda.ro sunt disponibile modele de rochii ce satisfac cerintele oricarei femei, oricat de pretentioasa ar fi. De altfel, aici se gasesc unele din cele mai frumoase modele de rochii casual, rochii elegante, rochii office, precum si multe altele.

1. Rochia Aphrodite Black

Orice doamna si domnisoara este perfect constienta de faptul ca nicio alta piesa vestimentara nu ar putea sa ii evidentieze mai armonios feminitatea si eleganta decat o rochie lunga, neagra si de calitate superioara, precum e cea de la bobomoda.ro.

Un model de acest fel este ideal pentru a fi purtat atat de femeile ce se bucura de o silueta trasa prin inel, cat si de cele ce au cateva kilograme in plus.

Acest lucru se datoreaza faptului ca acest model a fost creat in asa masura incat sa avantajeze orice silueta.

Aceasta rochie, ce se afla in trend, este confectionata din dantela veritabila, dar si dintr-o captuseala elastica ce imbraca armonios trupul oricarei femei.

Forma cambrata, in stil sirena, va subtia talia purtatoarei si ii va oferi corpului o proportie perfecta.

In plus, rochia Aprodite Black se bucura in prezent de o reducere de -41%, astfel ca doamnele si domnisoarele o pot achizitiona la ora actuala pentru pretul de doar 118,90 RON.

2. Rochia Natalie Black

Frumusetea oricarei femei este armonios evidentiata atunci cand poarta cu incredere o rochie precum e cea Natalie Black.

Acest model casual, ce e confectionat dintr-un material plin ce prezinta pliuri, avantajeaza orice tip de silueta.

Lungimea sa este una decenta si totodata sexy, astfel ca orice femeie va arata absolut senzational purtand-o.

Acest model poate fi purtat cu incredere atat la evenimente speciale, precum petreceri restranse, cat si la zile aniversare, plimbari, dar si la birou.

Este o rochie atat de usor de adaptat oricarui eveniment, incat chiar merita sa se investeasca in achizitionarea ei.

Acest model prezinta in jurul taliei o aplicatie de broderie ce accentueaza talia, subtiind-o armonios si totodata evidentiaza bustul. Asadar, o astfel de tinuta sugereaza feminitate si rafinament deplin.

Rochia Natalie Black este acum disponibila pe bobomoda.ro la o reducere de 50%, astfel ca pretul pentru care poate fi achizitionata este de doar 69,32 RON.

3. Rochia Clos Liliana Navy Gold

Orice femeie are nevoie in garderoba sa si de rochii office, pe care sa le poarte cu mult stil si incredere in sine la locul de munca.

Pentru a evidentia siguranta, seriozitatea si totodata feminitatea, modelul de rochie Clos Liliana Navy Gold este mai mult decat recomandata pentru a fi purtata de doamnele si domnisoarele cu orice tip de silueta.

Fiind accesorizata cu o banda elastica aurie in talie, evidentiaza cu finete atat bustul, cat si soldurile si totodata este o tinuta cuminte, ce poate fi purtata cu incredere la birou.

Pe langa faptul ca este extrem de confortabila, pretul pentru care poate fi achizitionata este acum de doar 69,32 RON, intocmai pentru ca beneficiaza de o reducere de 31%.

Asadar, orice femeie care isi doreste sa fie sofisticata si in acelasi timp sa adopte tinute rafinate, opteaza cu incredere pentru modelele de rochii de la bobomoda.ro, ce se afla intotdeauna in trend.

Preturile accesibile, materialele de calitate din care sunt confectionate articolele vestimentare, dar si usurinta cu care se pot plasa comenzile, reprezinta doar o parte din avantajele de a colabora cu bobomoda.ro in ceea ce priveste reinnoirea garderobei.

#rochii dama , #Fashion