Citate inspirationale ale unor antreprenori de succes

Marti, 17 Ianuarie 2012, ora 12:36
7000 citiri
Citate inspirationale ale unor antreprenori de succes

Mari antreprenori, precum Steve Jobs, pot reprezenta surse de inspiratie pentru cei aflati la inceput de cariera sau care isi doresc sa puna bazele propriei afaceri.

Steve Jobs, deschizator de drumuri in IT, era de parere ca cel mai important este sa faci ceea ce iti doresti si in care crezi.

"Timpul tau e limitat, asa ca nu-l irosi traind viata altcuiva. Nu te lasa prins in capcanele dogme, adica nu trai crezand in rezultatele gandirii altora. Nu lasa opiniilor celorlalti sa-ti innabuse propria voce. Si cel mai important: ai curaj sa-ti urmezi inima si intuitia. Restul e mai putin important".

Iata cateva motto-uri inspirationale, rostite de oameni de succes in afaceri, precum fondatorii Flickr sau Zynga, selectate de Business Insider:

Steve Jobs, fondator Apple: "Sunt convins ca ceea ce ii separa macar pe jumatate pe antreprenorii de succes de cei fara succes este perseverenta.

Caterina Fake, co-fondatoare Flickr: "Adesea oamenii muncesc din greu la lucruri neimportante. Sa muncesti la un lucru bun este probabil mult mai important decat sa muncesti din greu".

Marc Pincus, fondator Zynga: "Cand nu ai un obiectiv clar ajungi sa esuezi intr-o mie de compromisuri."

Jason Calacanis, fondator Mahalo.com: "Nu exista noroc, trebuie sa muncesti din greu si sa studiezi intens. Daca faci asta cu perseverenta, vei avea succes."

Reid Hoffman, fondator LinkedIn: "Atunci cand cazi de pe o stanca, in timpul caderii in gol poti asambla un avion."

Evan Williams, co-fondator Twitter: "Fii consumatorul propriului tau produs. Imbunatateste-l bazandu-te pe propriile dorinte, dar nu te pacali singur crezand ca esti doar utilizatorul produsului".

7 cursuri de formare profesională pentru antreprenori determinați să obțină succes
7 cursuri de formare profesională pentru antreprenori determinați să obțină succes
Un antreprenor de succes este un antreprenor atent la detalii, care prețuiește calitatea mai mult ca orice în businessul său și care învață de fiecare dată ceva nou, indiferent că se...
#antreprenori, #devize antreprenori, #linkedin, #fondator Twitter, #flickr, #steve jobs , #Consiliere in cariera