Oprah Winfrey si Arianna Huffington, partenere de afaceri

Sambata, 03 Noiembrie 2012, ora 17:18
1583 citiri
Oprah Winfrey si Arianna Huffington, partenere de afaceri

Oprah Winfrey isi extinde imperiul multimedia printr-o colaborare cu site-ul Huffington Post, concretiza prin lansarea unei noi sectiuni, numita HuffPost OWN.

Lansarea HuffPost OWN este vazuta ca o unire a fortelor a doua dintre cele mai puternice femei din industria media - Oprah Winfrey si Arianna Huffington. "Huffington Post isi continua necrutatoarea sa expansiune in media prin adaugarea pe platforma sa a unei voci mari", a apreciat USA Today.

Intr-un editorial postat pe noua sectiune HuffPost OWN, Oprah Winfrey ii multumeste Ariannei Huffington pentru faptul ca i-a facilitat "conversatia" cu publicul, prin intermediul Huffington Post, una dintre cele "mai respectate si dinamice platforme online din lume".

Noua sectiune HuffPost OWN include continuturi preluate de pe site-ul Oprah.com, diverse inregistrari video de la televiziunea OWN, detinuta de Oprah, dar si articole si sfaturi despre sanatate, moda si cultura.

Site-ul Huffington Post, care combina informatiile cu divertismentul, opiniile si blogurile online, postand articole de actualitate despre politica, mediu, cultura si media, are 36 de milioane de vizitatori unici pe luna in Statele Unite ale Americii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Oprah Huffington Post, #colaborare Oprah, #lansare HuffPost OWN , #Cariera