La ce joburi viseaza barbatii romani: Majoritatea vor sa fie directori generali

Marti, 27 Martie 2012, ora 18:46
2558 citiri
La ce joburi viseaza barbatii romani: Majoritatea vor sa fie directori generali

Conform unei cercetari recente, factorii care fac viata barbatilor din Romania mai frumoasa sunt postul de director general, fotbalul si masinile sport.

In urma unei cercetari realizate de Organizatia Barbatilor din Romania - Bergenbier, unul din doi barbati cu varsta peste 18 ani considera ca a fi director general este cel mai benefic loc de munca pentru ei (42,3%).

Alte locuri de munca pe care barbatii le apreciaza sunt analist calitatea berii (10.9%), tester de jocuri pe calculator (10.35%) si trainer de fotomodele (10.25 %).

De asemenea, barbatii romani considera ca fotbalul si masinile sport merita a fi plasate in topul inventiilor care le fac viata mai frumoasa. Aproximativ unul din cinci romani cu varsta peste 18 ani considera ca fotbalul este cea mai importanta inventie din viata lor. Alaturi de aceasta, masinile sport (18,9%) sunt descoperiri pe care barbatii romani le-au plasat in topul inventiilor menite sa le imbunatateasca viata.

Tehnologia joaca, de asemenea, un rol important in imbunatatirea vietii barbatilor, un sfert dintre acestia mentionand descoperiri precum telefonul mobil, jocurile video sau telecomanda ca facand parte din lista de inventii care ii ajuta in viata de zi cu zi.

Intr-un registru complet diferit, si topless-ul la piscina a fost considerat de o parte dintre barbati ca fiind un element care le imbunatateste calitatea vietii (7.42%).

Cercetarea a fost realizata prin intermediul unui chestionar online la care au raspuns 1981 de barbati cu varsta peste 18 ani, din mediul urban.

Organizatia Barbatilor din Romania reprezinta o initiativa Bergenbier menita sa reprezinte vocea barbatilor din toata tara.

Bergenbier este unul dintre cei mai mari producatori de bere de pe piata romaneasca, ocupand pozitia a 3-a in industria locala a berii, conform datelor de retail audit MEMRB Romania.

Compania opereaza in prezent o unitate de productie la Ploiesti iar echipa numara aproximativ 600 de angajati. Bergenbier face parte din grupul StarBev, care mai cuprinde operatiuni in alte 8 tari din Centrul si Estul Europei.

#cele mai dorite slujbe, #cele mai cautate joburi, #Bergenbier statistici barbati , #Cariera