Cum sa iti mai rasfeti patrupedul? Cu "doga" - yoga pentru catei

Luni, 31 Octombrie 2011, ora 07:39
2478 citiri
Cum sa iti mai rasfeti patrupedul? Cu "doga" - yoga pentru catei

Daca va gandeati ca optiunile de rasfat al patrupedelor dumneavoastra nu sunt destule in Romania, aveti dreptate. Saloanele de manichiura, pedichiura si coafura pentru catei sunt din ce in ce mai usor de gasit prin orasele mioritice, dar se poate si mai mult. In Hong Kong, spre exemplu, pe langa centrele spa cu jacuzzi si masaj s-a deschis si un centru de yoga pentru catei.

In fiecare duminica dimineata, in districtul Sheung Wan, o sala se umple cu patrupede de toate marimile si stapanii lor. Mai intai cateii primesc cate un masaj, pentru a-i ajuta la relaxare, iar apoi, stapanii lor ii ajuta sa ajunga in diverse pozitii de "doga", sau yoga pentru catei.

"Vreti sa va calmatii cateii inainte, asa ca atingeti-i pe spinare, apoi pe coaste si apoi pe burtica," face instructajul Suzette Ackermann, proprietara salonului.

Ea nu lucreaza singura, ci cu ajutorul catelusei sale Pekinese, pe nume Snowball, cea care i-a si dat ideea de a lansa aceasta afacere.

"Cand practic yoga acasa vine langa mine si se aseaza pe covoras. E totul atat de natural pentru ea. Sta in toate pozitiile," poveste Suzette.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#yoga pentru caini, #Hong Kong yoga pentru caini , #Animalele de companie