Cine sunt castigatorii premiilor Galei Societatii Civile 2012

Marti, 29 Mai 2012, ora 17:59
1602 citiri
Cine sunt castigatorii premiilor Galei Societatii Civile 2012

Marele premiu al Galei Societatii Civile a revenit Fundatiei pentru SMURD, pentru proiectul "Parteneriat pentru viata - Solutia de Telemedicina", care a castigat si premiul I la sectiunea Sanatate.

Castigatorii editiei a X-a a Galei Societatii Civile au fost alesi dintr-un total de 176 de proiecte inscrise in competitie.

Fundatia pentru SMURD, care in parteneriat cu Vodafone Romania a reusit sa implementeze la nivel national solutia de telemedicina, ce permite transmiterea simultana a parametrilor medicali si identificarea in timp util a cazurilor grave, a fost desemnata castigatoarea marelui premiu.

La sectiunea "Educatie, Invatamant, Cercetare", premiul intai a revenit Asociatiei Ovidiu Rom, pentru proiectul "Fiecare copil in gradinita", iar la sectiunea "Arta si Cultura", castigator a fost proiectul "LiterNet.ro (2011)", al Asociatiei LiterNet.

Campania de advocacy "Apel pentru indemnizatia mamelor" a Asociatiei M.A.M.E. a castigat premiul intai la sectiunea "Apararea drepturilor individuale/ colective", iar proiectul "Hospice la Bucharest International Marathon", al Hospice Casa Sperantei, a fost castigatorul sectiunii "Comportament civic si participare publica".

La sectiunea Incluziune sociala, premiul intai a revenit proiectului "Scoala diversitatii - sectorul 5, promotor al educatiei incluzive si non-discriminarii in scoala", al Asociatiei Sfantul Stelian si "Big Build 2011", Habitat for Humanity Romania.

Fundatia Inima de Copil a primit premiul intai pentru Centrul de interventie timpurie pentru copilul cu dizabilitati, la sectiunea Servicii de asistenta sociala.

Proiectele "Plantam fapte bune in Romania", al EcoAssist si "Curatenia de Toamna in Gradina Botanica", al Asociatiei Team Work, au primit premiul intai la sectiunea "Protectia mediului", iar la categoria "Dezvoltare economica si sociala", castigator a fost proiectul "ECO H2O - Prima statie de epurare ecologica", al Mihai Eminescu Trust.

"Fa urmatorul pas!", proiectul Organizatiei Nationale Cercetasii Romaniei, a castigat premiul intai la sectiunea "Proiecte pentru tineret", iar pentru campanii de voluntariat, castigator a fost proiectul "Big Build 2011", al organizatiei Habitat for Humanity Romania.

La sectiunea "Buget - / Eficienta +", premiul a fost revendicat de proiectul LiterNet.ro (2011), implementat de Asociatia LiterNet.

Auditul Serviciilor Sociale pentru Copii din Romania, realizat de Hope and Homes for Children Romania, a castigat Premiul pentru Impact, iar Premiul pentru Durabilitate a fost acordat proiectului "ECO H2O - Prima statie de epurare ecologica".

Premiul pentru Originalitate a fost castigat de "Limonada lui Iulian", proiect realizat de Asociatia Beneva, iar la "Proiecte si campanii de CSR", premiul I a fost acordat Asociatiei Ovidiu Rom si Carrefour pentru proiectul "Fiecare Copil in Gradinita".

La sectiunea "Programe" sunt doi castigatori ai premiului I: "Sprijinirea/ constructia si dotarea, la nivel national, a centrelor de formare SMURD", Fundatia pentru SMURD si "Hospice Casa Sperantei, 2 decenii de Ingrijire Paliativa in Romania", proiect realizat de Hospice Casa Sperantei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Gala Societatii Civile 2012, #premii Gala Societatii Civile, #Gala Societatii Civile castigatori , #Agenda zilei