Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Top 5 dobanzi - 12 Decembrie 2005

Top 5 dobanzi - 12 Decembrie 2005

Topul dobanzilor oferite de banci la depozitele in lei si in euro.Top 5 dobanzi la depozite in lei - 12.12.2005

Cele mai bune valori la dobanzile in lei, pentru persoane fizice, le gasiti la Libra Bank, cu dobanzi de 7.25 la suta, pentru un depozit la trei luni, 7.5 la suta, pentru depozite la sase luni, iar pentru depozite la douasprezece luni, 8.2 la suta.

Pe locul secund se afla banca Carpatica, ce ofera o dobanda de 6.5 la suta pentru un depozit la trei luni, 6.75 la suta pentru sase luni si 7.75 la suta pentru depozitele la douasprezece luni.

A treia pozitie este detinuta, astazi, de Romexterra, ce ofera o dobanda de 6.25 la suta pentru un depozit la trei luni, 6.75 la suta pentru sase luni si 7.5 la suta pentru depozitele la douasprezece luni.

Pe pozitia a patra se gaseste ProCredit Bank, ce ofera o dobanda de 6.3 la suta, pentru un depozit la trei luni, 6.5 la suta pentru depozitele la sase luni si 7 la suta, pentru cele la dousprezece luni.

Ultima pozitie in topul nostru este detinuta de Eurom Bank, care va ofera 5.75 la suta pentru un depozit la trei luni, 6 la suta pentru sase luni si 6.5 la suta pentru depozitele la douasprezece luni.

Top 5 dobanzi la depozite in euro - 12.12.2005

Astazi bancile comerciale au efectuat modificari in valorile dobanzilor, insa, ierarhia nu a fost afectata. Asa ca, in continuare, primul loc in Top 5 este ocupat tot de Banca Transilvania.

Cele mai bune valori la dobanzile in euro, pentru persoane fizice, le gasiti la Banca Transilvania, unde, pentru un depozit la trei luni, primiti o dobanda de 3.75 la suta, 5 la suta, pentru un depozit la sase luni si 5 la suta pentru un depozit la douasprezece luni.

Pe locul secund se afla Libra Bank, ce ofera o dobanda de 3.75 la suta, pentru un depozit la trei luni, 4.25 la suta, pentru depozite la sase luni, iar pentru depozite la douasprezece luni, 4.75 la suta.

A treia pozitie este detinuta, de banca Romexterra, ce ofera o dobanda de 3.8 la suta, pentru un depozit pe trei luni, 4.1 la suta, pentru sase luni si 4.5 la suta pentru un an.

Pozitia a patra este ocupata de FinansBank, ce ofera o dobanda de 3.5 la suta, pentru un depozit la trei luni, 4 la suta pentru depozitele la sase luni, si 4.25 la suta, pentru cele la dousprezece luni.

Pe ultima pozitie se gaseste, Eurom Bank, ce ofera dobanzi de 3,5 la suta pentru un depozit la trei luni, 3,75 la suta pentru sase luni si 4 la suta pentru depozitele la douasprezece luni.

Banii Nostri

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 751 ori