Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

MyJob.ro: Targul Online de Joburi isi arata primele roade

MyJob.ro: Targul Online de Joburi isi arata primele roade
Peste 400 de companii participante, peste 2.500 de noi locuri de munca si peste 15.000 de CV-uri trimise - iata, pe scurt, rezultatele primelor sapte zile ale Targului de Joburi organizat de MyJob- InteractivMyJob.

"InteractivMyJob reprezinta oportunitatea acestei toamne atat pentru angajatori cat si pentru candidatii aflati in cautarea unui nou loc de munca. Suntem multumiti de rezultatele de pana acum si de ritmul in care companiile se inscriu la Targ. Practic, in fiecare zi sunt postate joburi noi si se inscriu companii noi. Mai mult, in perioada imediat urmatoare, ne asteptam la cresteri importante ale numarului de companii si de joburi scoase la concurs", declara Mariana Frincu, Project Manager MyJob.ro.

Dupa primele sapte zile de la deschiderea primului Targ de Joburi al Toamnei, preferintele candidatilor s-au indreptat catre domeniul "Banci / Finante" (19% dintre CV-urile depuse). Pe locurile urmatoare se afla domeniile "Resurse Umane" (15%), Management (8%) si Marketing (8%).

In ceea ce priveste numarul de joburi scoase la concurs, pe primul loc se afla domeniul "Vanzari" (18% dintre joburile scoase la concurs), urmat de domeniile "Serviciu Clienti" (17%), "IT" (13%) si "Inginerie" (12%).
Pentru prima data in istoria targurilor online de joburi, InteractivMyJob beneficiaza de un forum dedicat, prin intermediul caruia candidatii pot comunica in direct cu angajatorii.

"Este un concept inovativ si ne bucura faptul ca disponibilitatea si interesul ambelor parti pentru dialog este in crestere. Printre companiile deja prezente pe forum se numara Vel Pitar, ABC Human Capital, Pagini Aurii, Siemens, Farmexpert, Gecad, Integrisoft, Libra Bank, TNS CSOP, Roche Romania si altii", a mai declarat Mariana Frincu.

Targul de Joburi InteractivMyJob a inceput pe data de 24 septembrie si dureaza pana pe data de 31 octombrie, acoperind la maxim perioada cea mai fierbinte a pietei de recrutare din Romania. Prin natura sa virtuala, targul de joburi organizat de MyJob.ro ofera acces direct candidatilor si companiilor din intreaga tara, fara ca acestia sa fie nevoiti sa investeasca resurse financiare, umane sau de timp necesare deplasarii catre o locatie fizica.

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1627 ori