MoneyGram isi extinde serviciile in Romania

Marti, 14 Iulie 2009, ora 09:26
1410 citiri
MoneyGram isi extinde serviciile in Romania

MoneyGram International, compania de transfer rapid de bani, a anuntat luni extinderea serviciilor furnizate in Romania, prin includerea transferurilor de lei si dolari americani, in conditiile in care, pana in prezent, platile se faceau doar in euro, informeaza NewsIn.

"Tranferurile de bani trebuie sa progreseze, pe masura ce tendintele de migratie pentru romani se schimba, pe fondul factorilor economici de acasa si din lume. Extinderea gamei de valute in care se face transferul ajuta clientii care trimit bani din afara UE", a declarat directorul MoneyGram International, John Hempsey, citat intr-un comunicat de presa al companiei.

Astfel, pe langa transferurile in euro, compania opereaza si transferuri in dolari americani sau lei.

"Romania este o piata cu potential ridicat si una dintre cele mai mari in care MoneyGram opereaza, ca numar de tranzactii.

Cu peste 2 milioane de romani care traiesc si muncesc in Spania, Italia, SUA sau Marea Britanie, exista o cerere din ce in ce mai mare de optiuni de plata, care sa-i ajute pe romani sa-si administreze mai bine nevoile financiare si sa-si reduca la minimum comisioanele de schimb valutar", mai subliniaza John Hempsey.

In prezent, MoneyGram ofera servicii de transfer in moneda locala sau in alte valute in aproximativ 80% din statele in care are activitate.

In Romania, compania opereaza prin BCR, ProCredit Bank, Libra Bank, Smith & Smith, OTP Bank, Alpha Bank, Unicredit Tiriac Bank si Speed Transfer.

#moneygram, #servicii, #romania, #transfer , #stiri Libra Bank