Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Libra Bank: primul card asigurat pentru platile online

Libra Bank: primul card asigurat pentru platile online

Libra Bank lanseaza Cardul InternetBanking.ro, primul card Libra care ofera utilizatorilor atat un grad mare de control cat si o protectie sporita impotriva fraudelor. 

Cardul InternetBanking.ro este un card destinat in special utilizarii pe internet, la plata tranzactiillor efectuate online, si are dubla functionalitate, putand fi utilizat atat ca un card de credit, cu perioada de gratie, cat si ca un card de debit, si se poate folosi de persoanele fizice, avand utilizare interna si internationala.

Cardul InternetBanking.ro poate fi activat sau dezactivat pentru utilizarea online in orice moment in timp real direct din serviciul Internet Banking pus la dispozitie in mod gratuit de catre Libra Bank.


In plus, desi este un card destinat cu preponderenta utilizarii online, cardul InternetBanking.ro are o arie larga de utilizare, putand fi folosit atat pentru plati la comercianti cat si pentru retrageri de numerar la POS si ATM.

De asemenea, pentru toti posesorii cardului InternetBanking.ro, Libra Bank ofera gratuit polita de asigurare impotriva uzului fraudulos, asigurare de care clientul beneficiaza inca din momentul emiterii cardului si care acopera atat pagubele rezultate din furt si pierdere cat si utilizarea frauduloasa online prin furtul din retelele informatice.


Astfel, indiferent daca utilizatorul a pierdut sau i-au fost furate cardul bancar sau datele continute de acesta, achizitia de bunuri sau retragerea de bani in aceste circumstante sunt acoperite de asigurarea pentru uz fraudulos.
  
„Cardul InternetBanking.ro reprezinta o initiativa aparte in domeniul produselor bancare, atat prin prisma beneficiilor sale functionale cat si prin design-ul special care-i confirma statutul de instrument modern de plata.


Odata cu lansarea acestui card ne propunem sa atingem doua obiective importante: stimularea tranzactiilor online si oferirea unei solutii eficiente pentru una dintre principalele cauze de neutilizare a cardurilor: teama de frauda.


Asigurarea anti-frauda pentru platile efectuate cu acest card este inclusa in beneficiile oferite de noul card si speram, prin inlaturarea acestei temeri, sa crestem gradul de incredere si utilizare a cardurilor bancare.”, sustine Alexandru Bita, Directorul diviziei de eBanking din cardul Libra Bank.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1644 ori
Citeste mai multe desprelibra bank plati online fraude