Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Libra Bank ofera carduri de salarii fara comision de retragere a numerarului de la alte banci

Libra Bank ofera carduri de salarii fara comision de retragere a numerarului de la alte banci

Libra Bank a anuntat, miercuri, ca toate cardurile de debit Libra Salary emise in perioada promotionala 3 noiembrie 2008 - 31 martie 2009 vor fi scutite de comision de retragere a numerarului de la bancomatele altor banci din Romania, pe intreaga durata de valabilitate a cardului. Singurul cost aferent cardurilor Libra Salary emise in perioada promotionala se percepe atunci cand posesorul retrage numerar de la banci din strainatate sau efectueaza schimburi valutare.


Banca reaminteste ca posesorii de card de debit Libra Salary nu platesc taxa de emitere, taxa de administrare lunara, comision pentru operatiuni la comerciantii din tara si din strainatate si nici comision pentru retragerea numerarului de la bancomatele (ATM) Libra Bank.


Banca este orientata spre nisa profesiunilor liberale, volumul de credite acordate pe acest segment reprezentand la finalul anului trecut aproape o treime din portofoliu.


Libra Bank este controlata de fondul american de investitii New Century Holdings (NCH), cu investitii de peste 3 miliarde dolari in Europa Centrala si de Est, din care peste 300 milioane dolari in Romania.


La jumatatea acestui an, Libra Bank avea active de 743,2 milioane lei si o retea de 24 de unitati.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1357 ori