Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Libra Bank isi mareste oferta de credite pentru IMM-uri

Libra Bank isi mareste oferta de credite pentru IMM-uri

Libra Bank a anuntat, miercuri, ca a lansat un nou produs de finantare a capitalului circulant al IMM-urilor, produsul Creditul Dinamic, pentru finantarea capitalului circulant al societatilor comerciale, valoarea imprumutului urmand sa fie stabilita in functie de performanta firmei solicitante, precizeaza NewsIn.

"Creditul Dinamic este o limita globala de finantare pentru plata datoriilor curente sau restante catre furnizori si stat si pentru deschiderea de acreditive si emiterea de scrisori de garantie bancara", se mai precizeaza in comunicatul bancii.

La contractarea unui astfel de credit, intreprinzatorii pot garanta cu stocuri de marfa, utilaje, flota auto, ipoteci si, in plus, beneficiaza de lichiditati in baza documentelor in curs de incasare.

Libra Bank are 24 de sucursale, prin care deserveste 5.000 de intreprinderi mici si mijlocii (IMM) si 9.000 de centre de sanatate, clinici, cabinete medicale, medici, birouri de avocatura si contabilitate si alti specialisti ai profesiilor liberale.

In prezent, clientii IMM ocupa aproximativ 50% din portofoliul de credite al Libra Bank, urmati de cei din sfera profesiilor liberale, cu 40% si de clientii persoane fizice, cu 10%, se mai arata in comunicat.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1217 ori
Citeste mai multe desprebank capital credite imm libra oferte