Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Libra Bank face cadou clientilor sai carduri de debit

Libra Bank face cadou clientilor sai carduri de debit
Libra Bank a introdus pe piata cardurile de debit Visa Classic Libra Bank care vor fi oferite gratuit fiecarui client al bancii. Posesorii cardurilor de debit Visa Classic Libra Bank nu platesc taxe sau comisioane la depunerea si retragerea banilor pe card ( care folosesc ATM-urile Libra Bank) sau in cazul reinnoirii cardului sau daca folosesc cardul pentru a plati la cumparaturi. Cardul de debit Libra Bank poate fi folosit in Romania si oriunde in lume pentru plati sau extrageri. Orice posesor de card Libra Bank poate primi gratuit carduri si pentru sot/ sotie si copii, care vor beneficia de aceleasi avantaje si facilitati dar pot avea limite de utilizare zilnica diferite de ale posesorului principal.
Cardul de debit Libra Bank are atasata optiunea de overdraft, prin care clientul poate imprumuta echivalentul a trei salarii, in limita a 7.000 RON. Clientii beneficiaza de o perioada de gratie pentru a plati dobanda la imprumutul overdraft, pana la data de 15 a lunii urmatoare, fara a li se percepe nici un fel de majorare.

Accesul la overdraft presupune semnarea unei conventii intre banca si angajator. Angajatorul nu trebuie sa plateasca nimic in plus pentru a oferi angajatilor sai un astfel de card.

Mai mult, angajatorul are posibilitatea de a vira salariile angajatilor direct in conturile de card, folosind Internet Banking-ul de la Libra Bank, care ofera avantajul de a efectua tranzactii bancare rapide la orice ora, din orice locatie. Banca pregateste si lansarea cardurilor de credit, acestea urmand sa fie disponibile in urmatoarele cateva luni.

Reteaua de ATM-uri a Libra Bank este dezvoltata in prezent la nivelul sucursalelor bancii din Bucuresti si din tara. Numarul acestora va fi suplimentat in paralel cu dezvoltarea retelei Libra Bank. in toate sucursalele Libra Bank, clientii beneficiaza de asistenta angajatilor bancii, in orice problema referitoare la utilizarea cardurilor.

Din 2003, Libra Bank este membra a grupului american de investitii New Century Holdings (NCH) care a investit in Romania peste 300 milioane dolari, iar in Europa Centrala si de Est, peste 300 milioane de dolari. Preluarea Libra Bank de catre companiile membre ale NCH, acum 3 ani, a marcat si relansarea activitatii bancii

Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 949 ori