Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Libra Bank da medicilor credite pe loc la RomMedica

Libra Bank da medicilor credite pe loc la RomMedica
In perioada 07-10 mai, Libra Bank participa la expozitia de aparatura medicala RomMedica desfasurata in Bucuresti, la Romexpo. Medicii, care reprezinta peste 70% din segmentul de profesii liberale al portofoliului de clienti Libra Bank, pot aplica in timpul expozitiei pentru un credit HIPOCRATE pentru investitii, fie in varianta standard, fie in varianta de credit cu dobanda zero in cazul achizitiilor de la furnizorii cu care Libra Bank a semnat parteneriate. Dosarele de creditare vor fi evaluate pe loc.Pana la 30 iunie, atat medicii ca persoane fizice, cat si cabinetele medicale, spitalele si firmele cu profil medical pot beneficia, alaturi de ceilalti clienti, de promotia "Depozitele Libra Bank. Solutii magice" daca isi constituie la Libra Bank depozite noi, in lei, la termen, cu dobanda fixa si plata la scadenta. Promotia consta in acordarea unui bonus de +0,6% la dobanda standard pentru acest tip de depozite, iar in functie de termenul pentru care acestea sunt constituite, dobanda poate ajunge pana la 11,1% pe an.


In afara perioadei acestei promotii, medicii si membrii familiilor lor (sot/sotie, fiu/fiica, parinti/socri) primesc in mod constant la Libra Bank un bonus de +0,25% la dobanda standard la depozitele in RON, EUR, USD.Libra Bank s-a pozitionat, din 2004, ca "partenerul financiar al sectorului medical", obtinand premiul de excelenta pe acest segment in 2005, si si-a extins treptat portofoliul in sfera profesiilor liberale, obtinand un nou premiu in 2007. In timp ce peste 3.800 de clinici private, cabinete si laboratoare medicale au devenit clienti ai Libra Bank, banca si-a diversificat produsele si solutiile financiare dedicate sectorului sanitar, ajungand sa furnizeze oferta cea mai cuprinzatoare de pe piata.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1035 ori