Libra Bank a lansat un nou produs de finantare pentru farmacii

Miercuri, 20 Ianuarie 2010, ora 14:54
2057 citiri
Libra Bank a lansat un nou produs de finantare pentru farmacii

Libra Bank a lansat un nou produs de finantare pentru farmacii, Pharma Limit, care are ca scop deblocarea platilor acestora si asigurarea rulajului si a disponibilului de lichiditati, potrivit unui comunicat transmis, miercuri, de banca, informeaza NewsIn.

"Prin Pharma Limit, farmaciile vor putea sa-si sconteze facturile de la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS), urmand ca la incasarea sumelor de la CNAS sa isi poata stinge obligatia fata de banca", se precizeaza in comunicatul Libra Bank.

Farmaciile pot obtine, pe baza facturilor CNAS cesionate in favoarea bancii, finantari de pana la 200.000 lei, cu o perioada maxima de incasare de 210 zile, in conformitate cu cel mai mare termen de incasare al facturilor de la CNAS.

Pentru finantari mai mari de 200.000 lei, intreprinzatorii farmacisti au flexibilitate in alegerea garantiilor, acestea putand fi ipoteci, stocuri de marfa, flota auto, garantii in baza conventiei FNGCIMM etc.

Limita de credit Pharma Limit are o valabilitate de 12 luni si poate fi folosita pentru activitatea curenta a beneficiarului - plati catre furnizori, salarii, viramente catre bugetul de stat, iar utilizarea creditului se face prin mai multe trageri succesive, rambursarea unei trageri dand dreptul la noi utilizari.

Beneficiarii Pharma Limit sunt farmaciile constituite ca societati comerciale, care au un contract activ incheiat cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#libra, #bank, #produs, #finantare, #farmacii , #stiri Libra Bank