Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Libra Bank a lansat cardurile Libra Mix, Libra Credit si Libra Salary

Libra Bank a lansat cardurile Libra Mix, Libra Credit si Libra Salary

Libra Bank lanseaza trei noi carduri - Libra Mix, Libra Credit si Libra Salary, se arata intr-un comunicat al LibraBank.

Potrivit sursei citate, indiferent de tipul de card ales, clientii nu platesc comision atunci cand folosesc cardul la cumparaturi, iar toate cele trei tipuri de card ofera posesorului sau posibilitatea de a face un imprumut la Libra Bank.

Cardul Libra Mix acorda o dobanda de sapte la suta pentru sumele de peste 500 de lei pastrate pe card. Pentru cardul Libra Mix suma imprumutata este echivalentul a maximum trei venituri nete, dar nu poate depasi 17.500 lei.

Cardul Libra Credit ofera maxim 56 de zile perioada de gratie, cu dobanda zero la suta. Suma imprumutata va fi de maxim trei venituri lunare nete, inclusiv cele ale sotului sau sotiei si nu poate depasi 17.500 lei. "In cazul in care clientul alege sa nu ramburseze integral suma utilizata, atunci nu trebuie sa plateasca de la o luna la alta decat dobanda calculata la suma imprumutata. Cu Libra Credit clientii beneficiaza de o dobanda de 15 la suta ( 20,5 la suta DAE, calculata la un credit de 5000 lei)", se precizeaza in comunicat.

Utilizatorii cardului Libra Salary pot imprumuta echivalentul a trei venituri nete, in limita a maxim 7.000 lei.Din anul 2003, Libra Bank este membra a grupului american de investitii New Century
Holdings (NCH), unul dintre cei mai importanti investitori straini din Romania. NCH are investitii de circa trei miliarde de dolari in Europa Centrala si de Est, din care peste 300 milioane de dolari au fost investiti in Romania.

Bloombiz
(Sursa: Rompres)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 851 ori