Libra Bank a creat pachete anti-criza, pentru medici

Miercuri, 11 Februarie 2009, ora 11:09
1892 citiri
Libra Bank a creat pachete anti-criza, pentru medici

Recent, Libra Bank – Banca Profesiilor Liberale a creat o gama de pachete de servicii bancare anti-criza, dedicate societatilor si cabinetelor medicale si reunite intr-o „Trusa bancara de prim-ajutor”. Pachetele cuprind combinatii de servicii si beneficii speciale, adaptate conditiilor dificile de piata in care cabinetele isi desfasoara in prezent activitatea.

Dupa ce din 2004 Libra Bank a oferit „tratament special” pentru medici in vremuri linistite, iar in 2007 a lansat primul card bancar pentru medici din Romania, acum cand contextul economic s-a schimbat si presiunile crizei mondiale afecteaza direct sau indirect activitatea sanitara, Libra Bank - Banca Profesiilor Liberale intelege sa acorde sprijin societatilor si cabinetelor medicale, prin intermediul a trei pachete.

Astfel, pachetul 1 cuprinde: incasarea veniturilor de la CNAS in cont curent deschis la Libra Bank, cu comisioane operationale avantajoase la platile efectuate de cabinet, Card de economii Libra Medical Mix, la care banca plateste dobanda 13% (la minim 500 RON pastrati), similar unui depozit, dar permitand posesorului acces flexibil la bani oricand, un comision administrare card 0% pe o perioada de 6 luni, precum si Internet Banking activ 24h/24, cu comisioane mai mici cu 25% decat in sucursale.

Cel de-al doilea pachet are inclus un Card de economii Libra Medical Mix, la care banca plateste dobanda 13% (la minim 500 RON pastrati) sau un card Libra Medical Business, cu comisioane avantajoase si limite definite de titular pentru fiecare posesor, precum si Credit Hipocrate (pana la 50.000 lei fara garantii reale, sub 120.000 lei garantat cu gaj si peste 120.000 lei cu garantie imobiliara). In plus, acesta contine un bonus de 1% in locul bonusului de +0.25% pentru medici, la dobanda pentru constituirea unui depozit Hipocrate de minim 5.000 RON pe termen de cel putin 3 luni.

In ceea ce priveste pachetul 3, acesta cuprinde incasarea veniturilor de la CNAS in cont curent deschis la Libra Bank, cu comisioane operationale avantajoase la platile efectuate de cabinet, constituire de depozit Hipocrate de minim 50.000 lei pe termen de minim 3 luni, cu bonusul permanent pentru medici de +0,25% la dobanda standard si un card Libra Medical Business, cu comisioane avantajoase si limite definite de titular pentru fiecare posesor.

Mai mult, la retragere de numerar pe card Libra Medical Business de la orice ATM din Romania, comisionul este de 0 %.

Toate pachetele Libra Bank ofera, ca bonus, Cont pe portalul www.paginamedicala.ro , gratuit, cu posibilitatea de a promova serviciile cabinetului, a posta informatii, a comanda echipamente, a accesa noutati, evenimente si consultanta juridica pe teme medicale.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#activitatea, #afecteaza, #bank, #din, #indirect, #libra, #medici, #pentru, #sanitara, #sau , #stiri Libra Bank