Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Bancile comerciale cresc dobanzile la depozite

Bancile comerciale cresc dobanzile la depozite

Bancile comerciale incearca din rasputeri sa atraga cat mai multe depozite din partea populatiei si se intrec in oferte pentru atragerea depozitelor.

Millenium Bank Romania are promotii de 16% pentru economiile in lei, Libra Bank ofera aproximativ 15% pe an, Banca Comerciala Carpatica are oferte ce includ dobanzi de 5,50%, informeaza The Money Channel.

Pentru economiile in euro si dolari, Romanian International Bank majoreaza dobanzile cu 1,25% iar OTP Bank cu pana la 4,25%.

Pentru a-si asigura fluxul de clienti, bancile comerciale sunt gata sa se asocieze cu institutii ale statului. In acest context pensionarii Ministerului Administratiei si Internelor ar putea sa isi primeasca drepturile financiare prin intermediul unor conturi deschise la ProCredit Bank.

Ministerul Finantelor va beneficia de serviciile BRD in ceea ce priveste serviciile bancare pentru derularea proiectelor finantate prin Facilitatea Schengen.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1985 ori