Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Libra Internet Bank a obtinut un profit net de 42,43 milioane de lei in primele noua luni din 2017

Libra Internet Bank a obtinut un profit net de 42,43 milioane de lei in primele noua luni din 2017


Rezultate financiare foarte bune in trimestrul al treilea pentru Libra Internet Bank, care a obtinut un profit net de 42,43 milioane de lei.

"Continuam sa crestem si reusim in acelasi timp sa obtinem un profit semnificativ. Multumim clientilor nostri pentru increderea acordata si promitem sa fim mereu la inaltimea asteptarilor lor", a declarat Emil Bituleanu, Director General Libra Internet Bank.

In primele 9 luni ale anului 2017, activele totale ale bancii au atins valoarea de 4,51 miliarde lei, inregistratand o crestere de 33% fata de inceputul anului.

Soldul surselor s-a ridicat la 4,07 miliarde lei, iar soldul creditelor a atins valoarea de 2,60 miliarde lei, in conditiile in care rata creditelor neperformante a fost de 1,96%, mult sub media pietei.

Libra Internet Bank are o retea teritoriala de 50 de sucursale care deservesc clienti din segmentele profesii liberale, IMM, corporate, real estate si agribusiness, precum si un serviciu digital prin care clientii isi pot deschide cont sau accesa produse de economisire, plati sau credite - fara niciun drum la banca.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1283 ori