Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Libra Internet Bank isi va majora capitalul cu doua milioane de euro

Libra Internet Bank isi va majora capitalul cu doua milioane de euro


Libra Internet Bank vrea sa-si majoreze capitalul social cu 9 milioane lei (2 milioane euro), de la 163,1 milioane lei, prin emisiune de actiuni, operatiunea urmand sa fie discutata intr-o adunare a actionarilor, programata pentru 10 iulie.

Daca este aprobata de actionari, majorarea de capital va fi realizata prin emiterea a 90 de milioane de titluri noi, cu valoare nominala de 0,1 lei.

Activele Libra Internet Bank au urcat in primul trimestru cu 25% fata de finele anului trecut, la 857,2 milioane lei, iar soldul creditelor a avansat cu 16%, la 596,5 milioane lei.

Banca a obtinut in primele trei luni un profit net de 1,64 milioane lei (373.000 euro), in scadere cu 38,6% fata de intervalul similar al anului trecut, pe fondul realizarii unor investitii in deschiderea de sucursale, care urmeaza sa fie finalizate, dezvoltarea platformei de internet banking si infiintarea unei noi divizii de finantare pentru agricultura.

Libra Bank va deschide in cursul acestui an cel putin trei unitati noi, care se vor adauga la reteaua de 29 de sucursale existente. De asemenea, urmeaza sa implementeze noi facilitati in aplicatiile de banking la distanta.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Agerpres
Articol citit de 1512 ori