Nu vor fi facute angajari in MInisterul Afacerilor Europene - Orban

Miercuri, 21 Septembrie 2011, ora 15:16
3604 citiri
Nu vor fi facute angajari in MInisterul Afacerilor Europene - Orban

Leonard Orban, ministrul Afacerilor Europene, a declarat ca noul minister nu va face angajari, iar bugetul va fi cel al Departamentului Afacerilor Europene (DAE) si al Autoritatii pentru Coordonarea Instrumentelor Structurale (ACIS), conform NewsIn.

Orban a adaugat, referindu-se la functionarea noului minister, ca in prezent exista doua structuri, plasate in doua sedii diferite.

"Va trebui sa merg, pentru prima sedinta, la fiecare. O sa incep astazi (miercuri, n.r.), acum voi merge la sediul DAE pentru o prima discutie si apoi voi participa la prima sedinta de Guvern iar ulterior, maine, voi merge si la sediul ACIS. Sediul probabil va fi la actualul sediu al DAE", a adaugat Orban.

Acesta a spus ca nu se vor face angajari la noul minister, ci personalul existent va fi rearanjat.

"Acum nu se pune problema de noi angajari, de introducerea unei noi birocratii. Nu se modifica structura. Voi lucra cu oamenii cu care am lucrat pana in momentul de fata, dar treptat vom face o evaluare a performantelor fiecaruia si, in functie de asta, vom actiona. Sefii DAE si ACIS vor ramane cu rang de secretar de stat. Aceasta este propunerea pe care o vom face, dar ramane ca Guvernul s-o accepte, pentru ca foarte probabil ca azi (miercuri, n.r.) se va discuta actul de infiintare a ministerului", a precizat Orban.

Potrivit acestuia, bugetul noului minister va fi cel reunit al DAE si ACIS.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#orban, #ludovic orban, #minister afaceri europene, #fonduri euro, #fonduri ue, #bani europeni, #euro, #angajare minister afaceri europene , #stiri Leonard Orban