Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Toate declaratiile pe care trebuie sa le depui la Fisc in luna februarie

Toate declaratiile pe care trebuie sa le depui la Fisc in luna februarie


Contribuabilii au de indeplinit in luna februarie peste 30 de obligatii fiscale, conform calendarului stabilit de Agentia Nationala de Administrare Fiscala. Numarul formularelor care trebuie depuse la Fisc variaza in functie de domeniul de activitate, dar si de forma de organizare a afacerii.

Declaratia de inregistrare fiscala/de mentiuni pentru persoane juridice, asocieri si alte entitati fara personalitate juridica, formular 010. Se depune de catre persoanele juridice, care au obligatia sa se inregistreze ca platitori de TVA in urma depasirii plafonului legal de scutire.

Declaratia de inregistrare fiscala/Declaratie de mentiuni pentru persoanele fizice care desfasoara activitati economice in mod independent sau exercita profesii libere, formular 070. Se depune de catre persoanele fizice care desfasoara activitati economice in mod independent sau exercita profesii libere care au obligatia sa se inregistreze ca platitori de TVA in urma depasirii plafonului legal de scutire.

Cititi mai multe despre Toate declaratiile pe care trebuie sa le depui la Fisc in luna februarie pe Avocatnet.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1498 ori