Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

SA TE FERESTI DE DARURILE FACUTE DE GRECI!!!

SA TE FERESTI DE DARURILE FACUTE DE GRECI!!!

In ultimele zile, pe piata bursiera asistam la un entuziasm generalizat.

E clar ca pe langa cresterile sanatoase, generate de societati cu baze solide din punct de vedere financiar sunt cateva societati care cresc mai mult datorita tendintei generale! In special categoria I este la "mare moda"! Putine au mai ramas societatile de la aceasta categorie, care sa nu fi inregistrat cresteri spectaculoase! Apele incep sa se agite! Parca abia acum brokerii s-au trezit din amorteala ultimilor ani! Exista in murmurul pietei o "incantatie" speciala pentru "pachetelele" primei categorii! Societati care raman la un anumit moment fara oferta de vanzare... cerere gramada! Ce sa fie?

Sa fie oare ceva asemanator boomului romanesc din '97 sau poate asemanator celui grecesc din '99?

Si daca tot vorbim despre greci o mica legenda... ne-ar prinde bine...

Se spune ca la inceputurile civilizatiei europene, in Creta regele Minos i-a poruncit constructorului atenian Dedal sa faca Labirintul in care sa-l inchida pe Minotaur fructul interzis al iubirii sotiei sale cu taurul sacru!

Dupa terminarea constructiei, Dedal si fiul sau Icar au fost inchisi in Labirint.

Pentru a scapa, Dedal a costruit aripi de ceara si. si-au luat zborul!

O singura povata a dat inginerul fiului sau sa nu se apropie prea mult de Soare

Dar, Icar imbatat de zbor orbit de fericire a nesocotit rugamintea tatalui sau s-a apropiat prea mult de soare ceara s-a topit si el s-a prabusit in valuri!

Morala: Chiar daca zborul te imbata nu te apropia prea mult de SOARE... aripile sunt inca de ceara nu te grabi... te-ar putea arunca in valuri!!!

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1601 ori