Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Se introduc noi obligatii declarative privind contributia pentru accidente de munca

Se introduc noi obligatii declarative privind contributia pentru accidente de munca


Normele de calcul a contributiei de asigurare pentru accidente de munca si boli profesionale ar putea fi actualizate, dupa ce un proiect de act normativ in acest sens a fost publicat recent de Ministerul Muncii. Printre modificarile propuse se numara introducerea unei noi obligatii declarative pentru angajatorii care isi schimba activitatea principala, implicit a clasei CAEN aferente acesteia.

Normele metodologice de calcul a contributiei de asigurare pentru accidente de munca si boli profesionale, valabile incepand cu anul 2008, ar putea fi abrogate, dupa ce Ministerul Muncii a lansat recent in dezbatere publica un proiect de act normativ in acest sens. Concret, prin proiectul de hotarare propus, vechile norme se vor inlocui cu altele noi, ce modifica cateva dintre prevederile din domeniu.

Citeste mai multe despre Modificari privind contributia pentru accidente de munca: Se introduc noi obligatii declarative pentru unii angajatori pe Avocatnet.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1669 ori