Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Impozitul pe profit: Ce noi reglementari fiscale se aplica de la 1 ianuarie?

Impozitul pe profit: Ce noi reglementari fiscale se aplica de la 1 ianuarie?


Persoanele juridice vor trebuie sa indeplineasca noi conditii pentru ca veniturile din dividende sa fie neimpozabile la calculul impozitului pe profit, iar modul in care contribuabilii pot opta din nou pentru un exercitiu fiscal care corespunde cu anul fiscal, daca si-l schimbasera anterior, a fost clarificat. Noile reglementari apar in cea de-a sasea modificare a Codului fiscal, care a fost publicata recent in Monitorul Oficial.

Ordonanta de Urgenta a Guvernului (OUG) nr. 102/2013 pentru modificarea si completarea Legii nr. 571/2013 privind Codul Fiscal si reglementarea unor masuri financiar-fiscale a fost publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 703 din data de 15 noiembrie 2013, iar prevederile ei se aplica incepand cu data de 1 ianuarie 2014. Aceasta ordonanta a fost adoptata in sedinta de Guvern de joi, 14 noiembrie 2013.

Cititi continuarea articolului pe Avocatnet.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1613 ori