Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Fiscul se modernizeaza: Proiect pentru transmiterea electronica a documentelor

Fiscul se modernizeaza: Proiect pentru transmiterea electronica a documentelor


Contribuabilii ar putea transmite catre ANAF si ar putea primi de la autoritatea fiscala anumite documente prin mijloace electronice, fara sa mai fie nevoie sa utilizeze serviciile postale sau sa se deplaseze la sediul unitatilor fiscale. Aceste facilitati sunt cuprinse intr-un proiect de act normativ care urmeaza sa modifice Codul de procedura fiscala.

Ministerul Finantelor (MFP) intentioneaza sa dezvolte un sistem de comunicare electronica intre contribuabili si organele fiscale si de asemenea, sa stimuleze transmiterea prin mijloace electronice a unor documente. In acest sens, ministerul a lansat ieri in dezbatere publica un proiect de ordonanta de urgenta prin care urmeaza sa modifice Codul de procedura fiscala.

Citeste mai multe despre Contribuabilii nu se vor mai deplasa la sediul ANAF. Emiterea si transmiterea documentelor s-ar putea realiza electronic pe AvocatNet.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1344 ori