Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Fiscul i-a luat o cladire lui Ioan Neculaie

Fiscul i-a luat o cladire lui Ioan Neculaie

Miliardarul brasovean Ioan Neculaie a fost executat silit de Fisc, care l-a lasat fara cladirea in care pina acum functionau birourile grupului sau de firme Prescon.Fiscul are de recuperat de la Neculaie 110 miliarde de lei vechi, iar cladirea pe care i-o confisca valoreaza in jur de 90 miliarde de lei. De restul, pina la 110 miliarde de lei, Fiscul va vinde mai multe bunuri mobile si terenuri.

In aceasta cladire se vor muta Directia de Munca si Solidaritate Sociala si o sectie a politiei. Pina acum, in sediu se aflau si birourile conducerii Clubului de Fotbal Brasov, patronat tot de Ioan Neculaie, care au fost mutate deja in proaspatul renovat palat administrativ al uzinei Roman. Tot aici, de ceva vreme, Ioan Neculaie a mutat si birourile grupului Prescon. De la preluarea pachetului de 80% din actiunile Roman, Neculaie a inceput renovarea sediului administrativ al societatii, lucrind cu materiale de constructii si personal provenit din firmele Prescon. El renuntase deja la sediul Prescon, tocmai din cauza datoriilor acumulate.

Cotidianul

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1015 ori